Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Pavo viert feest: 50 jaar specialistische paardenvoeding

Hiep hiep hoera: op donderdag 21 juni 2018 bestaat het merk Pavo 50 jaar. En: wie jarig is viert feest! Het aankomende jaar staat daarom volledig in het teken van acties, weetjes, trends en fantastische prijzen om deze mijlpaal samen met alle paardenliefhebbers te vieren.
 

Uiteraard introduceren we in ons jubileumjaar ook nieuwe producten en zullen we bestaande producten doorontwikkelen. Volg Pavo Paardenvoer op social media en zorg dat je niets mist!

Hoe het allemaal begon...

Als we terug in de tijd gaan, dienden paarden vroeger als werkpaard voor de ploeg of de postkoets. Tegenwoordig staat de relatie tussen mens en paard voor emotie, sport en vrije tijd. Door de tijd heen is niet alleen het gebruiksdoel van onze paarden veranderd, maar ook de voedingsbehoefte van nu is in niets meer te vergelijken met dat van een “ouderwets” werkpaard. Tonnie de Lange, oprichter van Stimulan B.V. dat later het merk Pavo oprichtte, had dat 50 jaar geleden al in de gaten. In 1968 startte hij het merk Pavo en begon met het ontwikkelen en produceren van specialistische paardenvoeding.

Passie en innoveren

Meneer De Lange was hiermee de eerste die eind jaren ‘60 paardenvoer maakte en deze vooruitstrevendheid en passie die hij in zich had, kenmerkt Pavo nog altijd. Onderzoeken, innoveren en vernieuwen, met als belangrijkste doel: bijdragen aan de gezondheid van jouw paard. Dat is wat we de afgelopen 50 jaar gedaan hebben en wat we nog zeker de komende 50 jaar blijven doen!

 

 

Overige berichten

> 5 redenen om op Pavo FibreBeet te stemmen
> 7 keer waarom je Pavo niet mag missen op Horse Event dit jaar
> Kobalt in paardenvoeding op FEI-dopinglijst, moet ik me zorgen maken?
> 5 redenen om op Pavo Vital te stemmen
> 6 redenen om op Pavo Ease&Excel te stemmen
> Pavo feliciteert Hippische Ondernemer van het Jaar
> 5 redenen om Pavo te bezoeken op Horse Event 2017
> Pavo lezingen tijdens WK IJslandse Paarden
> Hoe voer je een paard op leeftijd, zodat hij langer fit en gezond blijft?