Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort

BOORNBERGUM - Afgelopen vrijdag werd tijdens een bezoek aan Ruitersportzaak Tweespan in Boornbergum de samenwerkingsovereenkomst tussen Pavo, Tweespan en het KFPS ondertekend. Voor de komende drie jaar hebben de partijen Pavo en Tweespan hun naam wederom verbonden aan de competitie voor jonge Friese paarden, de zgn Pavo Fryso Bokaal.

Drie jaar geleden besloot het KFPS samen met de fokverenigingen om deze competitie nieuw leven in te blazen. Door de aansluiting van Pavo en Tweespan is dit met succes verlopen. De deelnemersaantallen stijgen en de competitie wordt steeds aantrekkelijker. Zo is de jurering bij de dressuuraanleg opgewaardeerd, worden er instructiedagen georganiseerd en worden de finalepaarden gereden door internationaal rijdende gastruiters. Mede door het steeds populairder worden van deze competitie en het aansluiten van de menaanleg is het aantal deelnemers gestegen met ruim 30%.

Pavo is een partij die nauw betrokken is bij de fokkerij/opfok van het Friese paard. Zij zijn de voerspecialist en weten alles op het gebied van voeding. Tweespan Ruitersport weet als geen ander hoe het Friese paard in elkaar zit en biedt de perfecte artikelen voor het Friese paard. Het Fryso zadel, speciaal ontworpen door Tweespan, is hier een goed voorbeeld van. Iedere deelnemer ontvangt van deze twee hoofdsponsoren een mooie samengestelde goodybag variërend van halster / proefzakjes voer tot zadelhoezen en kortingscouponnen. Het KFPS en de fokverenigingen zijn dan ook zeer trots dat Pavo en Tweespan de samenwerking voor drie jaar hebben voortgezet.

Meer informatie en opgave over deze competitie kunt u lezen in de Phryso van juni en de website.

Overige berichten

> Pavo Ruwvoer Quickscan is gekozen tot Horses Product van het jaar!
> Pavo past vitamine- en mineralengehaltes aan in haar voeders
> EUROFINS EN PAVO PRESENTEREN DE ‘RUWVOER QUICKSCAN’
> Dressuurstal Van Baalen blij met nieuwe sponsor Pavo!
> Pavo sponsor selectie World Breeding Dressage Championships
> Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag
> Klinische Avond Paard 2016
> Pavo nieuwe official partner KNHS
> Only the Lonely nu ook kampioen Pavo Masterclass Tuigpaarden