Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo Nature's Best

  • Geschikt bij recreatie en lichte sport
  • Boordevol gezonde en suikerarme vezels
  • Havervrij, ook geschikt voor vlugge of hete paarden

Pavo Nature’s Best is een heerlijke natuurlijke muesli met alles wat jouw recreatie- of (lichte) sportpaard nodig heeft. . De basis bestaat uit gezonde vezels, zoals timothee, spelt en luzerne. Al deze vezelbronnen zijn afgestemd op het natuurlijke rantsoen van een paard en ondersteunen een gezonde darmflora. Timothee is zelfs een van de meest suikerarme vezelbronnen die er bestaat en door de toevoeging van luzerne bevat de muesli een hoge kwaliteit eiwitten. Daarnaast zorgen al deze vezels ervoor dat je paard goed moet kauwen en daarmee voldoende speeksel aanmaakt, wat essentieel is voor een gezonde spijsvertering.

Pavo Nature’s Best is ook ideaal voor paarden en pony’s die snel te heet worden of net onder het zadel zijn.

Gezonde brok boordevol natuurlijke vezels

Pavo Condition

  • Geschikt bij recreatie en lichte sport  
  • Geeft jouw paard een prachtige glans
  • Havervrij, ook geschikt voor vlugge of hete paarden

Pavo Condition is een uitgebalanceerde  brok en bevat alle dagelijkse voedingsstoffen voor paarden en pony’s van recreatie tot lichte sport. En meer! De brok zit namelijkboordevol gezonde en natuurlijke vezels waar de spijsvertering van je paard blij van wordt. Deze vezels ondersteunen niet alleen de gezonde darmbacteriën , maar vormen ook de voornaamste energiebron. In tegenstelling tot suiker en zetmeel (wat vaak als energiebron wordt gebruikt), kunnen alle paarden energie afkomstig uit vezels goed verteren. Daarbij geven  vezels een veilige en geleidelijke hoeveelheid energie af, zodat  je paard  niet te fel of heet wordt.

Met Pavo Condition geef je  nét dat beetje extra voor een gezond paard met een fitte en glanzende uitstraling. 

Pavo’s basisbrok, gewoon goed!

Pavo BasicPlus

  • Voor paarden en pony’s die geen of lichte arbeid verrichten
  • Dekt volledig de dagelijkse behoefte
  • Havervrij

Pavo BasicPlus is een  dagelijkse basisbrok voor paarden en pony’s die geen of lichte arbeid verrichtenDeze smakelijke brok bevat alle belangrijke dagelijkse voedingsstoffen, zoals  vitaminen, mineralen en spoorelementen. Daarnaast biedt het voldoende energie om goed in conditie te blijven, zonder dat je paard  te fel of te zwaar  wordt. Pavo BasicPlus heeft een diameter van 5mm en is daarmee een kleinere brok in vergelijking met andere brokken.