Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo promoot het gezond houden van paarden en dat je volop mag genieten van de band tussen jou en jouw paard.

Jouw liefde voor paarden is onze inspiratie en drijft ons hoogwaardig paardenvoer te ontwikkelen. Al meer dan vijftig jaar zijn we nauwlettend betrokken en kijken we zorgvuldig naar welke inspanning jouw paard levert, hoe het management georganiseerd is en hoe voeding kan bijdragen aan een optimale gezondheid. 

Wij geloven dat een gezond paard, een gelukkig paard is. Dus haal er alles uit! Verzorg, train, geniet, heb plezier en ontspan! Want samen maak je er het allermooiste van!

Pavo

Onze visie

Wat voor mensenvoeding vanzelfsprekend is, geldt ook voor paardenvoeding bij Pavo: de kwaliteit van het voer moet absoluut onberispelijk zijn en aan de hoogste eisen voldoen.

Pavo

Onze missie

Wij willen dat jouw paard zich rondom goed voelt. Aangezien voeding een belangrijke rol speelt in het welzijn, stellen wij hoge eisen aan onze producten: Onze voeders zijn gemaakt van de beste ingrediënten, wetenschappelijk getest en zorgvuldig in de praktijk getoetst.

Wetenschappelijk onderzoek - Pavo als voorloper

Bij de ontwikkeling van nieuwe paardenvoerproducten, investeert Pavo continu in wetenschappelijk onderzoek. Dat doen we samen met verschillende onderzoeksinstituten, zoals Wageningen Universiteit en de Gezondheidsdienst voor Dieren.

Onze Pavo onderzoeken

In de afgelopen jaren zijn o.a. de volgende onderzoeken uitgevoerd:

  • Het voorkomen van insulineresistentie bij verschillende paardenrassen i.s.m. GD
  • Kauwonderzoek met verschillende soorten ruwvoer en krachtvoer
  • Het voorkomen van maagzweren bij sportpaarden i.s.m. GD
  • Onderzoek naar ontstaan van OC/OCD bij veulens i.s.m. GD en het KWPN
  • Kwaliteit van het ruwvoer en mineralengehaltes in ruwvoer
  • Hoe is het gesteld met het magnesiumgehalte in het bloed van sportpaarden?
  • Verstoorde darmflora bij paarden

Pavo’s Core Values

We zijn betrokken.

Betrokken bij de gezondheid van alle paarden en hun specifieke behoeftes, onze klanten en de wereld waarin we leven. We werken samen met paardenbezitters, onze partners en medewerkers om samen verder te komen. We luisteren altijd en zijn open en eerlijk in alles wat we doen. Van boer tot voer. Voedend en invoelend.

Pavo’s Core Values

We zijn gedreven.

Onze liefde voor paarden is onze passie en hun gezondheid en geluk onze drijfveer. Om het beste advies te geven en de meest gezonde voeding te ontwikkelen. Dat doen we al 50 jaar en blijven we doen. Om het leven van paarden zo gelukkig mogelijk te maken en elk paard z’n eigen topprestatie kan leveren.

Pavo’s Core Values

We zijn hoogwaardig.

We ontwikkelen kwalitatief hoogstaande producten en bieden hoogwaardige kwaliteit in alles wat we doen. We geven het juiste advies en gebruiken wetenschappelijk onderzoek als basis. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbete-ringen in product en proces. We ontwikkelen steeds nieuwe producten en nieuwe voedingsconcepten.