Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo for a happier earth!

Pavo Planet Program

Onze bijdrage aan de bescherming van het klimaat

Wij zetten ons in voor de gezondheid van alle paarden en hun specifieke behoeften, onze klanten en de wereld waarin we leven. Want als je van de wereld een gelukkigere plek wilt maken, kun je beter bij jezelf beginnen. Het Pavo Planet Programma drijft ons om het beter te doen, om te verminderen, hergebruiken en recyclen zonder afbreuk te doen aan de uitstekende productkwaliteit voor jouw paard. Dat is onze uitdaging. Pavo for a happier earth! Ga met ons mee op onze reis.

Onze initiatieven

Wat wij doen voor gelukkigere aarde!

Reuse

Pavo refill bags: minder plastic - meer voor het milieu. Om onze verpakkingen een langere levensduur te geven en plastic te besparen, kunt u ze hervullen.

Reduce

Wij gebruiken alleen FSC-papier en zijn erin geslaagd om onze voederzakken van drie lagen papier te vervangen door twee lagen, waardoor wij ongeveer 20% papier besparen in onze verpakkingen.

Recycle

Alle door Pavo gebruikte materialen zijn 100% recycleerbaar! Dit betekent dat zij na verwijdering in de kringloop worden teruggebracht en opnieuw worden gebruikt.

‘We zullen zuiniger moeten worden op de wereld’

De redactie van Horses.nl geeft vaak zijn visie op de paardenwereld. En deze keer gingen zij in gesprek met Pavo Productmanager Rob Krabbenborg. In de rubriek 'dit moet anders!' geeft Rob antwoord op de vraag: 'Als je één ding aan de paardenwereld mocht veranderen, wat zou dat dan zijn? 
Duurzaamheid in de paardenwereld. 

Lees meer
PavoProductmanagerRob Krabbenborg