Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo FibreBeet

DE BESTE ONDERSTEUNING BIJ CONDITIEHERSTEL

13 beoordelingen

Sommige paarden zijn moeilijk in conditie te houden: ze vallen in en de bespiering neemt af. Het bijvoeren met (meer) krachtvoer is dan niet altijd de oplossing.

Over Pavo FibreBeet

Sommige paarden zijn moeilijk in conditie te houden: ze vallen in en de bespiering neemt af. Het bijvoeren met (meer) krachtvoer is dan niet altijd de oplossing.

Je paard perfect in conditie met Pavo FibreBeet

Pavo FibreBeet is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met een conditieachterstand. Het is een zorgvuldig samengestelde combinatie van SpeediBeet (bietenpulpvlokken), luzerne en zeer goed verteerbare vezels uit sojahullen met een vleugje Foenegriek voor de smakelijkheid. De kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit luzerne maakt FibreBeet de ideale ruwvoeraanvulling voor magere, schrale (sport)paarden om weer perfect in conditie te komen. Pavo FibreBeet is volledig graanvrij en bevat bovendien een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte. Het is dus ook prima geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker.

Pavo FibreBeet geweekt voeren

Voordat je Pavo FibreBeet kunt voeren moet je het eerst weken in water, in de verhouding 1 : 3 (FibreBeet : water). Laat het een kwartiertje staan in warm water (45 min. in koud water) en je zult zien dat de brokjes al het vocht opnemen en er een droge, smakelijke korrel overblijft.

Tip: vul vitaminen en mineralen aan!

Pavo FibreBeet valt onder de categorie ruwvoer en bevat geen toegevoegde vitaminen en mineralen. Voer je alleen Pavo FibreBeet naast je overige ruwvoer? Dan is aanvulling van vitaminen en mineralen aan te raden, bijvoorbeeld met Pavo Vital of de Pavo DailyFit koeken.

Belangrijke eigenschappen

  • Mix van supervezels uit SpeediBeet en luzerne
  • Ondersteunt conditieherstel en bespiering
  • Zeer laag suiker en zetmeel

Toepassing

  • Voor paarden met een conditieachterstand en (sport)paarden met arme bespiering
  • Goed te gebruiken als (tijdelijke) ruwvoervervanger bij mindere kwaliteit ruwvoer
  • Ideaal om in te zetten na zware inspanning om uitdroging te voorkomen
  • Uitermate geschikt om aan oude paarden te voeren naast Pavo 18Plus
Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Fiberbeet
16 februari 2023

Super fan van dit product, alle 6 mijn paarden zijn er gek op en staan al ongeduldig te wachten als ze de emmertjes zien. Ook een super voer voor als je een paard heb met veel energie ik geef hem 2 kilo fiberbeet per dag en een schepje pavo vital erbij voor de vitamine en mineralen

Komt er goed van aan
29 november 2022

Mijn bijna 32 jarige ruin krijg 1 x per dag 3 kwart emmer Fibrebeet. Eind december valt hij altijd wat in en geef ik hem 2 a 3 keer per dag een halve emmer slobber erbij en daar komt hij altijd goed van aan na een week of 4. Ik doe er wel altijd een handje brok bij voor de smaak omdat hij kieskeuriger is geworden. Ik vind het een fijne ruwvoerslobber en hierdoor heeft hij ook geen slappe mest meer.

Echt top voer
18 januari 2023

Ik heb dit gebruikt voor mijn 20 jarige merrie. Ze heeft 1 jaar stil gestaan en ze moest nodig spieren opbouwen en behoorlijk wat aankomen. Ik heb dit product een paar maanden gebruikt en ben heel erg tevreden. Ze ziet er nu zoveel beter uit. Ze is echt veel aangekomen. Ook omdat mijn paard gebitsproblemen heeft kreeg ze deze slobber makkelijk naar binnen.

Zorgt voor een mooie bespiering
24 augustus 2022

Mijn jonge quarter bleef ondanks een goede balancer, onbeperkt hooi en enkele uren grazen per dag nogal schraal en bouwde erg moeilijk een mooie bespiering op. In de winter, als er geen gras ter beschikking was, werd ze nog schraler qua bespiering. De voedingsdeskundige raadde FibreBeet aan en nu we halfweg de eerste zak zijn, ziet mijn merrie er mooier uit dan ooit! Ze is geen gemakkelijke eter, maar na enkele dagen smulde ze van de FibreBeet.