Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Altijd op voorraad

Pavo FibreBeet

DE BESTE ONDERSTEUNING BIJ CONDITIEHERSTEL

7 beoordelingen

Sommige paarden zijn moeilijk in conditie te houden: ze vallen in en de bespiering neemt af. Het bijvoeren met (meer) krachtvoer is dan niet altijd de oplossing.

Over Pavo FibreBeet

Sommige paarden zijn moeilijk in conditie te houden: ze vallen in en de bespiering neemt af. Het bijvoeren met (meer) krachtvoer is dan niet altijd de oplossing.

Je paard perfect in conditie met Pavo FibreBeet

Pavo FibreBeet is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met een conditieachterstand. Het is een zorgvuldig samengestelde combinatie van SpeediBeet (bietenpulpvlokken), luzerne en zeer goed verteerbare vezels uit sojahullen met een vleugje Foenegriek voor de smakelijkheid. De kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit luzerne maakt FibreBeet de ideale ruwvoeraanvulling voor magere, schrale (sport)paarden om weer perfect in conditie te komen. Pavo FibreBeet is volledig graanvrij en bevat bovendien een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte. Het is dus ook prima geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker.

Pavo FibreBeet geweekt voeren

Voordat je Pavo FibreBeet kunt voeren moet je het eerst weken in water, in de verhouding 1 : 3 (FibreBeet : water). Laat het een kwartiertje staan in warm water (45 min. in koud water) en je zult zien dat de brokjes al het vocht opnemen en er een droge, smakelijke korrel overblijft.

Tip: vul vitaminen en mineralen aan!

Pavo FibreBeet valt onder de categorie ruwvoer en bevat geen toegevoegde vitaminen en mineralen. Voer je alleen Pavo FibreBeet naast je overige ruwvoer? Dan is aanvulling van vitaminen en mineralen aan te raden, bijvoorbeeld met Pavo Vital of de Pavo DailyFit koeken.

Belangrijke eigenschappen

  • Mix van supervezels uit SpeediBeet en luzerne
  • Ondersteunt conditieherstel en bespiering
  • Zeer laag suiker en zetmeel

Toepassing

  • Voor paarden met een conditieachterstand en (sport)paarden met arme bespiering
  • Goed te gebruiken als (tijdelijke) ruwvoervervanger bij mindere kwaliteit ruwvoer
  • Ideaal om in te zetten na zware inspanning om uitdroging te voorkomen
  • Uitermate geschikt om aan oude paarden te voeren naast Pavo 18PlusWat zijn de ervaringen?
Reviews
22 september 2021
Voor sportpaarden
31 maart 2021

Onze 5 sportpaarden krijgen allemaal de musclebuild brokjes door het voer en krijgen mooie spieren in de hals en bilpartij. Ik beveel dit product aan!

Top product
16 september 2021

Mijn paard lijkt wel verslaafd aan fibre beet. Het is een moeilijke eter, maar dit product vind ze meer dan lekker en het werkt ontzettend goed voor haar. Ik voer het bij in de winter samen met lizerne om haar eiwitten bij te voeren naast onbeperkt hooi ivm leeftijd 22 jaar.

Erg lekker!
31 maart 2021

Mijn paard vindt de Fibrebeet super lekker! Ik voer het nu ongeveer een maand iedere dag en zie nu al dat hij meer body krijgt