Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Ons onderzoek

Voor een duurzamere paardenhouderij

Wat zijn volgens jou de grootste vervuilers?

Alle kleine beetjes helpen!

De CO2 footprint van een persoon is natuurlijk maar klein vergeleken met die van een groot bedrijf. Maar hoe klein de impact soms lijkt, ook jij kunt kleine dingen veranderen om een steentje bij te dragen aan het milieu. Zo zijn wij ook begonnen, want alle kleine beetjes helpen.

Onze onderzoeken gaven ons een goede richting van waar we konden beginnen en waar we naartoe gaan. Ga met ons mee op reis en ontdek hoe jij ook een bijdrage kunt leveren.

Eerst de basis:

Hoe duurzaam is het om een paard te houden?

Duurzaamheid gaat ons allemaal aan en speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Geen enkele branche is hiervan uitgezonderd, ook de paardenwereld niet. Daarom zijn wij een trotse partner van het onderzoeksproject van Hogeschool Van Hall Larenstein, waarbij studenten duurzaamheid binnen de paardensector onderzoeken.  

Naar het onderzoek

Begin met duurzamer voeren

De volgende tips over duurzame paardenvoeding zijn afkomstig van Dr. Gülsah Kaya Karasu van Hogeschool Van Hall Larenstein.  Daarnaast geven we tips hoe Pavo je kan helpen om deze tips makkelijker te implementeren met behulp van onze producten. Natuurlijk, hoe meer tips je toepast, hoe beter het is voor het milieu.

PavoPlanetDr. Gülsah Kaya Karasu