Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

12 januari 2023 Leestijd 0 minuten

Paardenpunt Vlaanderen en Pavo slaan de handen ineen

“PaardenPunt Vlaanderen is ontzettend trots op dit nieuwe partnerschap, beide organisaties willen de paardensector verder brengen,” zegt voorzitter Frank Gasthuys. “Bij zowel PaardenPunt Vlaanderen als Pavo staan welzijn en gezondheid van het paard voorop. “We houden van onze paarden en willen goed voor ze zorgen. Daar is voermanagement een essentieel onderdeel van. Pavo gaat een rol spelen bij advies over paardenvoeding richting de achterban van PaardenPunt Vlaanderen,” aldus Gasthuys.

Aart Freriks, directeur van Pavo, vult aan: “Bij Pavo hebben we zorg voor de gezondheid van paarden en geven we antwoord op voedingsvragen. Met producten, maar zeker ook met advies en service. Onze missie “ieder paard gezond, iedere paardenhouder gelukkig. Een leven lang.” sluit hier goed op aan. Op deze manier willen wij een langdurige bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de paardensector in België. Met deze samenwerking kunnen we gezamenlijk een stap in die richting zetten.”

Over Paardenpunt Vlaanderen
PaardenPunt Vlaanderen is de officiële koepelorganisatie van de Vlaamse paardensector. Wij vertegenwoordigen meer dan veertig erkende hippische verenigingen met honderdduizenden leden en ondersteunen - als erkende overlegpartner - de overheid bij de uitwerking en aanpassing van regelgeving.

Benieuwd? Neem een kijkje op de website.

 

 

 

 

Lees meer over:

Nieuws +