Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

20 april 2023 Leestijd 0 minuten

Clinic ter voorbereiding op de Pavo Cup

Emmelie Scholtens en Johan Hamminga geven op woensdag 10 mei een clinic met het thema ‘Pavo Cup: show het talent via optimale harmonie’. Tijdens deze clinic op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo leert het duo je alles over het voorbereiden van je paard voor een jongepaardencompetitie zoals de Pavo Cup. 

In de clinic begeleiden Scholtens en Hamminga een zestal combinaties. Hierbij ligt de focus op het optimaal voorstellen van je paard en het balang van een goede harmonie. Emmelie Scholtens is met maar liefst negentien topdrie positioneringen de meest succesvolle amazone in de Pavo Cup. Johan Hamminga heeft de afgelopen jaren menig voorselectie, maar ook halve finales van de Pavo Cup gejureerd en is al vele jaren een vaste waarde in het selectieteam voor het WK Jonge Dressuurpaarden. Hij kan dus precies uitleggen waar tijdens de beoordeling op wordt gelet. 

De eerste voorselecties voor de Pavo Cup vinden plaats in juli. De clinic is op woensdagavond 10 mei om 19 uur. In totaal komen er zes combinaties, telkens per tweetal, in de baan. Lijkt het je leuk om zelf mee te rijden? Stuur dan voor 1 mei een mailtje naar [email protected] onder vermelding van naam, levensnummer en opleidingsniveau van het paard. Hieruit kiest het KWPN twee combinaties die mogen meerijden. 

De entree voor de clinic is €22,50 voor KWPN- en KNHS leden en €30 voor niet leden. Bestel hier je kaarten.

Pavo is al sinds 1995 trotse sponsor van de Pavo Cup. 
Wil je meer informatie over de Pavo Cup zelf, bekijk dan onze Pavo Cup pagina.