Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

11 oktober 2023 Leestijd 1 minuten

Pavo als opleidingsplaats voor werkstudenten

Bij Pavo vinden we het belangrijk om bij te dragen aan het opleiden van de toekomstige generatie. Niet alleen voor de student, maar ook voor Pavo zelf. Jonge mensen bieden vaak nieuwe inzichten. Celine Krijgsheld is een van de werkstudenten bij Pavo. Drie dagen in de week werkt en leert ze op de afdeling Brand & Content.  

Krijgsheld vertelt over haar keuze: “Voor mij is dit een mooie kant om ervaring op te doen in een bedrijf al tijdens mijn studie. Ik vind dat fijner dan alles uit boeken. Nu kan ik meteen met het geleerde aan de slag en het in de praktijk toepassen. Dat dat dan bij een groot internationaal bedrijf als Pavo kan, daar ben ik wel heel blij mee.”  

De studente Marketing & Communicatie van ROC Friese Poort hoefde niet lang na te denken over haar keuze voor Pavo. “Er stonden veel grote bedrijven op de lijst, maar aangezien ik mijn hele leven al gek ben van paarden stond Pavo voor mij echt op nummer 1.”  
Een keuze waar ze zeker geen spijt van heeft. “Het bevalt heel erg goed. Ik krijg goede begeleiding en maak kennis met heel veel facetten van de marketing. Het maken van social media berichten is een groot onderdeel van mijn taken, het is leuk om iedere keer weer te bedenken hoe ik mensen met de berichten die ik maak kan triggeren om meer informatie te bekijken of een product te kopen. Daarnaast werk ik mee aan verschillende projecten, overal leer ik weer iets. Ook door het samenwerken met diverse collega’s leer ik veel verschillende dingen. Ik pak overal iets van mee en zo heb ik tijdens mijn studie al heel veel praktijkkennis en -ervaring opgedaan.” 

Zelfdiscipline
Er zijn ook dingen die Krijgsheld best lastig vindt: “Ik ben erg perfectionistisch en wil dingen graag in een keer goed doen. Dat lukt niet altijd. In het begin weet en kun je eigenlijk nog helemaal niks en dan moet je niet te streng voor jezelf zijn. Ik ben hier immers om te leren.” 
Voor Krijgsheld is de combinatie van werken en leren ideaal. “Het is echt een aanrader, maar je moet wel gemotiveerd zijn en ook zelfdiscipline hebben. Er wordt wel wat van je verlangd, zowel qua opleiding als op het bedrijf. Naast de 3 dagen bij Pavo ga ik 1 dag naar school en ben ik thuis ook een dag bezig met mijn studie.”