Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

15 februari 2024 Leestijd 0 minuten

Ontmoet het broertje van Pavo: Hedric Hobbyvoeders

Veel paardenhouders hebben naast een of meerdere paarden ook andere dieren op het erf lopen. Om ook deze dieren van kwalitatief goed voer te voorzien, heeft Pavo het merk Hedric Hobbyvoeders. Gezonde voeding volgens de laatste inzichten voor pluimvee, schapen, geiten en kleine herkauwers en konijnen. 

Rob Krabbenborg, productmanager bij Pavo en Hedric, vertelt: “We timmeren met Hedric inmiddels flink aan de weg. We zijn op steeds meer plaatsen verkrijgbaar. Eerst was dit nog voornamelijk in de fysieke winkels, maar inmiddels zijn er ook diverse online verkooppunten zodat we iedereen die hobbydieren heeft van voer kunnen voorzien.” 

Een mooi voorbeeld van een groot online verkooppunt is de onlangs toegevoegde webshop AgriDiscounter. Maar er zijn ook steeds meer kleinere verkooppunten die ook een webshop hebben toegevoegd aan hun winkel. 

Krabbenborg vervolgt: “Net als bij Pavo is de gezondheid van de dieren waarvoor wij het voer maken onze drijfveer. Hoogstaande producten met een hoogwaardige kwaliteit en daarin blijven we continu zoeken naar verbetering, om zo wat we doen, steeds beter te doen.”

Benieuwd naar wat Hedric te bieden heeft, neem dan een kijkje op www.hobbyvoeders.nl