Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

1 maart 2024 Leestijd 0 minuten

Attentie: datalekmelding bij transporteur AB Texel

Wij willen u op de hoogte stellen van een recent ontdekt datalek bij onze transporteur AB Texel. Zij zijn een uitvoerende partij voor onze logistiek dienstverlener Silfit. Dit datalek heeft mogelijk ook betrekking op gegevens die we met deze transporteur delen om producten bij u te kunnen afleveren. Ondanks dat dit geen invloed heeft op de dienstverlening die u van ons en van Silfit mag verwachten, vinden we dit zeer vervelend. We vinden uw privacy en de bescherming van uw gegevens namelijk heel belangrijk en nemen dit incident dan ook serieus.

Data die mogelijk gelekt zijn, zijn contactgegevens zoals naam, telefoon, e-mail en aflevergegevens. De kans dat iemand uw gegevens heeft ingezien is klein, maar we raden u aan om alert te zijn op berichten die verdacht zijn. Reageer bijvoorbeeld nooit op een bericht dat verdacht lijkt of check bij de afzender of hij dit bericht ook echt verzonden heeft, klik nooit op een link die u niet vertrouwt en open geen bijlages die u niet vertrouwt. Voor meer tips verwijzen wij naar naar het  Digital Trustcenter.

Onze excuses voor het ongemak en samen met AB Texel doen we er alles aan om benodigde maatregelen te treffen en herhaling te voorkomen.