Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Nieuwsberichten

5 redenen om op Pavo Vital te stemmen

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat onze Pavo Vital is vernieuwd. En het leuke is dat ‘ie nu al genomineerd is voor Horses Product van het Jaar 2017! Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe Vital? Breng dan direct je stem uit en maak kans op een ruiterarrangement bij De Cantharel in Apeldoorn!  
Lees verder >

Pavo feliciteert Hippische Ondernemer van het Jaar

Joris van Helmond en Erika Lickhammer van VHL Stables zijn uitgeroepen tot Hippische Ondernemer van het Jaar 2017. VHL Stables is als grote sportstal bezig met het opleiden en uitbrengen van jonge springpaarden en voeding is daarbij erg belangrijk. Wij van Pavo zijn dan ook erg trots dat we ons steentje hieraan bij mogen dragen en gingen bij ze langs om ze persoonlijk te feliciteren!  
Lees verder >

5 redenen om Pavo te bezoeken op Horse Event 2017

Op 8, 9 en 10 september verzamelen tienduizenden paardenliefhebbers zich op Horse Event in Ermelo. Je vindt onze Pavo-stand - net als vorig jaar - naast de Bit-piste en deze is zeker een bezoekje waard! We hebben namelijk heel veel leuks voor jullie in petto.
Lees verder >

Pavo lezingen tijdens WK IJslandse Paarden

Van 7 tot en met 13 augustus 2017 vinden de Wereldkampioenschappen voor IJslandse Paarden plaats in het Noord-Brabantse Oirschot. Er worden ruim dertigduizend paardenliefhebbers van over heel Europa verwacht, dus dan kan Pavo natuurlijk niet ontbreken!
Lees verder >

5 voedingstips bij de meest voorkomende trainingsproblemen

Blijven prestaties achter of loopt het niet helemaal lekker in de training? Ga eens na of jouw paard de juiste voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt. Natuurlijk is niet alles te verhelpen met een aanpassing van het rantsoen, maar het kan net dat duwtje in de goede richting geven. Vijf voedingstips bij trainingsproblemen.
Lees verder >

Hoe voer je een paard op leeftijd, zodat hij langer fit en gezond blijft?

Oudere paarden worden stijver, de spiermassa wordt minder, het gebit gaat achteruit en de darmwerking neemt af. Wanneer dit begint, is per paard verschillend. Maar wacht niet te lang om je paard te ondersteunen met een passend voermanagement.  
Lees verder >

1 2 3 4 ... 13 volgende >