Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Nieuwsberichten

Pavo helpt Pafos

Pavo helpt Pafos Op 22 februari 2012 wordt de ruin Pafos in zeer slechte conditie binnengebracht bij Stichting Paardenopvang Amsterdam via RTL programma 'Recht Gezet'. Vermoedelijk heeft Pafos lange tijd op stal gestaan zonder enige vorm van beweging en zonder (voldoende) voer. De medewerkers van de stichting hebben door de jaren heen veel gezien, maar zelfs zij zijn geschokt door de gezondheidstoestand van Pafos. De ruin is zwaar vermagerd, mist bespiering en heeft dikke benen van het lange stilstaan.
Lees verder >

Bruikbaarheid van de BigBox

Dat BigBoxen niet alleen handig en voordelig zijn, maar vooral ook heel erg leuk ziet u hier. Met dank aan Mevrouw Noordermeer, die samen met haar kleinzoon van 1,5 deze BixBox omtoverde tot een speelhuisje.
Lees verder >

Opening Pavo fabriek in Pinto (Madrid, Spanje)

Pavo heeft de deuren geopend van zijn nieuwe paardenvoer fabriek in Pinto (Madrid). De Pavo producten worden vervaardigd en gecommercialiseerd door het bedrijf Nanta in Spanje en Portugal. Er is bijna 2 miljoen euro geïnvesteerd in deze strategische fabriek om zo de toekomst plannen om Europees marktleider in paardenvoer en supplementen te worden te realiseren. Voor de productie en het verpakken van voer wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Gezien de hoge verwachtingen werden er 2 open dagen gehouden en o.a Anton Baarslag (Directeur van Pavo) was hierbij aanwezig.
Lees verder >

Pavo veulenmelk

Nadat dit veulen deze emmer Pavo veulenmelk op heeft past het vast niet meer in de kofferbak.
Lees verder >

Pavo veulen geboren!

Op 28 maart 2011 is het merrieveulen 'Solandra noir' geboren. De vader van het veulen is de zeer succesvolle Oldenburgse hengst Sandro Hit. De eigenaresse, mevrouw Matschek, heeft afgelopen jaar bij Pavo een dekking gewonnen voor een van de hengsten van Paul Schockemöhle. Het Pavo-team feliciteert mevrouw Matschek en wenst haar veel succes met haar merrie in de toekomst.
Lees verder >