Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Nieuwsberichten

Prijswinnaars en antwoorden kennisquiz Horse Event

42.000 bezoekers waren er op Horse Event 2016. Enkele duizenden daarvan zijn er op bezoek geweest in de Pavo stand en deden mee aan de Pavo Kennisquiz. Bekijk de antwoorden en kijk snel of je gewonnen hebt.
Lees verder >

Winnaars Ros en Pavo geluksmomenten

Begin maart deden wij een oproep via onze digitale nieuwsbrief om ons foto’s te sturen van jouw ultieme geluksmoment samen met je paard. Onder de inzendingen mochten bij een abonnement en 5 losse exemplaren van het tijdschrift ROS verloten. Wij hebben genoten van de verhalen.
Lees verder >

And the winner is....

Wij zijn erg onder de indruk van het aantal mensen dat op de I-Pads of via briefjes heeft meegedaan met de win-actie. Het duurde even om dit te verwerken maar  het is gelukt. De winnaar van de Pavo Stalkist van Stalkist.nl is….Cheyenne Bangma! Wij vinden het super leuk dat zoveel mensen meededen. Wil jij nou ook kans maken op mooie prijzen en op de hoogte blijven van de nieuwste weetjes? Schrijf je dan hier in voor de Pavo nieuwsbrief.
Lees verder >

Voorwaarden Pavo Horse Event VIP-dag

Super leuk om een VIP-dag op Horse Event mee te maken. We hebben aan de actie een paar regels gehangen, zodat alles eerlijk verloopt. Om kans te maken op de prijzen moet je de Facebook pagina van Pavo liken. Je kunt alleen aanspraak maken op prijzen wanneer je de Facebook pagina van Pavo paardenvoer hebt geliked. Van prijswinnaars hebben we het adres nodig om de kaarten te kunnen opsturen. Deze adressen worden alleen voor deze actie gebruikt, daarna worden ze niet bewaard of aan derden verstrekt. Foto’s die je opstuurt mogen door Pavo worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, anders dan op sociale media Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Na bekendmaking van de winnaar heeft deze tot een week na bekendmaking om te reageren. Daarna wordt de prijs aan een ander toegekend. Winnaars worden bekend gemaakt via Facebook.  
Lees verder >

Pavo Fryso bokaal: 30 dressuurpaarden naar halve finale

De laatste selectiewedstrijd voor de Pavo Fryso Bokaal vrijdag 14 augustus in Oldeholtpade was veruit de grootste. Het was immers het laatste moment om jonge talentvolle Friese paarden aan de jury te tonen en kans te maken op een plaatsje in de halve finale te Drachten. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Maar liefst 47 combinaties kwamen in actie. De jury kende aan dertig paarden 65 punten of meer toe en zij mogen zich opmaken voor de halve finale op vrijdag 11 september in Drachten, met daarvoor nog de instructiedagen.
Lees verder >

Pavo Fryso bokaal: Dertien dressuurpaarden naar halve finale

Maar liefst dertien van de zestien paarden die zondag 2 augustus deelnamen aan de voorselectie voor de Pavo Fryso Bokaal in Hilvarenbeek ontvingen een ticket voor de halve finale in Drachten. Een uitstekend resultaat. Het hoogste aantal punten werd behaald door Jan Les Neurès Macralles (Jasper 366). Met Bibi Westerhuis in het zadel kende de jury hem 79 punten toe, goed voor de winst bij de vierjarige hengsten/ruinen.    
Lees verder >