Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Nieuwsberichten

DIM 2015

Van 6 t/m 12 Juli 2015 vonden de Duitse Kampioenschappen voor Ijslandse paarden plaats in Neuler. In de video wordt een leuke impressie gegeven van het evenement. Pavo was natuurlijk ook aanwezig met een stand.
Lees verder >

Pavo Fryso bokaal: Geen uitschieters in eerste Pavo Fryso-selectie

De eerste voorselectie voor de Pavo Fryso Bokaal dressuuraanleg vond zaterdag 11 juli 2015 plaats tijdens de fokdag in Kootwijk. Van de juryleden Aat van Essen en Monica Drohm kregen dertien jonge dressuurpaarden 65 punten of meer voor hun verrichting. Daarmee zijn zij afgevaardigd naar de halve finale, die vrijdag 11 september plaatsvindt in Drachten.  
Lees verder >

Tuigpaard Bastiaan steelt show op CSI Twente

Vier politici en een zanger beoordeelden zondagmiddag 29 juni op CSI Twente in Geesteren de Pavo Masterclass Tuigpaarden, supported by Horses2fly & Leen Soldaat Trainings Systems, en wezen Bastiaan als winnaar aan. Het is de eerste zege voor Erik van der Veen in promotietour van dit jaar en een terechte.    
Lees verder >

Pavo VoerAdvies; een status-update

Afgelopen paar maanden is er gekeken naar het functioneren van Pavo VoerAdvies. Sommige van jullie hebben hier misschien wel aan bijgedragen door deel te nemen aan de enquête die in maart is rondgestuurd in de Pavo Nieuwsbrief en daarnaast op verschillende websites heeft gestaan, zoals bokt.nl. Uit deze enquête is leuke en bruikbare informatie gekomen, die misschien wel geleidt hebben tot een aantal nieuwe inzichten. Om een idee te geven van de uitkomst van dit onderzoek, staat hieronder een overzicht van een aantal leuke feitjes over Pavo VoerAdvies in 2014:
Lees verder >

Deelnamereglement SummerFit actie

Goed nieuws! Pavo SummerFit is eindelijk beter breekbaar. Dit willen we graag aan iedereen laten weten. Daarom verloten we een jaar lang gratis Pavo SummerFit onder alle personen die de Facebookpost met de video over Pavo SummerFit delen, de Facebookpagina van Pavo liken en het bericht liken.  
Lees verder >

Aron houdt vorm vast in Masterclass Tuigpaarden

Op zondag 21 Juni 2015 is voor de derde keer op rij Aron (v. Ganges) aangewezen als het beste tuigpaard in de PAVO Masterclass supported by Horses2fly & Leen Soldaat Training Systems. Zondagmiddag traden de beste tuigpaarden van Nederland op tijdens CHIO Rotterdam, waar de tribunes afgeladen vol zaten met paardenliefhebbers, in afwachting van de Grote Prijs voor de springruiters.
Lees verder >