Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Pavo in de media

Veeartsenij; Zo zout heb ik het nog nooit gegeten… - Hippo Revue | juni 2016

Mensen eten veel te veel zout. Daar waarschuwt de nierstichting voor. Maar hoe zit dat bij paarden? Die eten juist te weinig zout. Vooral in de zomermaanden gaat er veel verloren via zweet. Niet alleen bij sportpaarden, ook een flinke buitenrit kan jouw paard al een zouttekort bezorgen.
Lees verder >

Betere prestaties met minder suiker en zetmeel - BIT, 234 | 2016

Je rijdt regelmatig een rondje buiten met je paard, je traint soms in de rijbaan en je doet af en toe aan een wedstrijd mee. Het paard heeft energie nodig om dit werk te kunnen doen, maar je hebt geen zin in een stuiterende tijdbom. Of je hebt een paard dat overgevoelig is voor suiker en zetmeel, maar je wilt hem toch alle benodigde voedingsstoffen bieden. Wat moet je voeren?
Lees verder >

Betere prestaties met minder suiker en zetmeel - ROS, editie 04/05-2016

Je rijdt regelmatig een rondje buiten met je paard, je traint soms in de rijbaan en je doet af en toe aan een wedstrijd mee. Hij heeft energie nodig om dit werk te kunnen doen, maar je hebt geen zin in een stuiterende tijdbom. Of je hebt een paard dat overgevoelig is voor suiker en zetmeel, maar je wilt hem toch alle benodigde voedingsstoffen bieden. Wat kun je het beste voeren? Een voedingsdeskundige en twee praktijkvoorbeelden bieden inzicht.
Lees verder >

Horses Product van het Jaar 2015 - WINNAAR CATEGORIE VOER

Pavo TopSport ging er in de categorie ‘Voer’ met de winst vandoor. Deze nieuwe muesli topping is bedoeld voor paarden die écht hard werken, en voor paarden die niet op de wei komen en matig ruwvoer krijgen. Manager marketingcommunicatie Carolien Staal en productmanager Rob Krabbenborg geven toelichting.
Lees verder >

Zo wordt het gemaakt: Pavo Nature's Best - PAARD&SPORT voorjaar 2016

Pavo speelt met een vernieuwd product in op de behoefte aan krachtvoer met minder suikers en zetmeel. Paard&Sport bekijkt het proces.
Lees verder >

Betere prestaties met minder suiker en zetmeel - Paints & Quarters, maart 2016

Je rijdt regelmatig een rondje buiten met je paard, je traint soms in de rijbaan en je doet af en toe aan een wedstrijd mee. Hij heeft energie nodig om dit werk te kunnen doen, maar je hebt geen zin in een stuiterende tijdbom. Of je hebt een paard dat overgevoelig is voor suiker en zetmeel, maar je wilt hem toch alle benodigde voedingsstoffen bieden. Wat moet je voeren?
Lees verder >