Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Pavo in de media

Hoe maak je van hooi gras?- Paints & Quarters, fokkerijspecial

Onderzoek is de weg voorwaarts. Dat is de heilige overtuiging van Rob Krabbenborg, nutritionist bij Pavo. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en past daar de receptuur van hun producten op aan. “Paardenhouders moeten erop kunnen vertrouwen dat ze het beste van het beste geven, als ze Pavo voeren. Daar werken we constant aan.”
Lees verder >

Gegarandeerd ruwvoer: de basis van gezondheid - BIT januari 2016

Ruwvoer is het hoofdbestanddeel van het rantsoen van een paard. Zijn spijsvertering is er helemaal op afgestemd en kauwen zorgt voor verlaging van verveling en stress. Het vormt de basis voor de gezondheid. Om er zeker van te zijn dat je paard via dat ruwvoer binnenkrijgt wat hij nodig heeft, is het wel noodzakelijk dat je weet wat het bevat aan voedingsstoffen.
Lees verder >

Tijdens de natte en gure wintermaanden - CAP Januari 2016

Het kan vriezen, het  kan dooien. Het typeert de natte, gure winters in de lage landen, waarbij het soms ook ineens flink kan vriezen. Veel paarden staan nu langer op stal en paardenliefhebbers moeten wat meer afzien om aan de behoeften van hun viervoeter te voldoen.
Lees verder >

Gegarandeerd ruwvoer: de basis van gezondheid - Level up, editie 6

Ruwvoer is het hoofdbestanddeel van het rantsoen van een paard. Zijn spijsvertering is er helemaal op afgestemd en kauwen zorgt voor verlaging van verveling en stress. Het vormt de basis voor de gezondheid. Om er zeker van te zijn dat je paard via dat ruwvoer binnen krijgt wat hij nodig heeft, is het wel noodzakelijk dat je weet wat het bevat aan voedingsstoffen.
Lees verder >

Als de seizoenen wisselen - CAP oktober 2015

Bij de wisseling van de seizoenen vraagt het voerbeleid altijd wat extra aandacht. Je paard staat vaker op stal en begint met de ontwikkeling van zijn wintervacht. Buiten hangt het vochtige gras er wat slapjes bij, de wei is zijn frisgroene aanblik verloren.  
Lees verder >

Binnenachterbeen moet onder de massa - Hoefslag, nr. 7

Pavo klant Rien van der Schaft stelt zich voor.
Lees verder >