Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Pavo Ruwvoer Quickscan is gekozen tot Horses Product van het jaar!

Ieder jaar organiseert Eisma Media en Horses.nl de ‘Horses Product van het Jaar’ verkiezing. Hierbij kiezen publiek en jury samen de beste en meest innovatieve producten in de paardenmarkt. Niet alleen werd de Pavo Ruwvoer Quickscan gekozen tot nummer 1 in de categorie Voer(benodigdheden), door zowel publiek als jury, maar ook nog als overall winnaar!

Met de Pavo Ruwvoer Quickscan kun je snel en eenvoudig je ruwvoer op drie belangrijke waarden testen, namelijk energie-, eiwit- en suikergehalte. Voor de gezondheid en het welzijn van je paard is het van essentieel belang om dit te weten, want een paardenrantsoen bestaat voor 70 tot 100% uit ruwvoer.

De prestigieuze Horses Award werd gisteren uitgereikt aan Pavo productmanager Rob Krabbenborg door niemand minder dan Dorien van Dijk, uitgever van Eisma Horsesmedia. “Echt geweldig, zo leuk!” reageerde Rob op de bekendmaking. “Vorig jaar september hebben we dit op de markt gebracht. Het heeft eigenlijk niets met onze kernbusiness – het verkopen van krachtvoer – te maken. Maar wel met bewustwording van het belang van goed ruwvoer, voor het welzijn van paarden. Deze prijs is dus echt geweldig. Dat we nu deze prijs winnen laat zien dat de paardenhouder zich steeds bewuster wordt van het belang van ruwvoer, iets wat wij alleen maar aanmoedigen”

Bron: Horses.nl
Bekijk de Pavo website voor meer informatie over de Ruwvoer Quickscan.

Overige berichten

> Pavo past vitamine- en mineralengehaltes aan in haar voeders
> EUROFINS EN PAVO PRESENTEREN DE ‘RUWVOER QUICKSCAN’
> Dressuurstal Van Baalen blij met nieuwe sponsor Pavo!
> Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort
> Pavo sponsor selectie World Breeding Dressage Championships
> Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag
> Klinische Avond Paard 2016
> Pavo nieuwe official partner KNHS
> Only the Lonely nu ook kampioen Pavo Masterclass Tuigpaarden