Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Persberichten

Pavo en het Welsh Stamboek bundelen krachten

Persbericht van het Welsh Stamboek Breaking News; PAVO partner van het NWPCS De nieuwe koers en uitstraling van het NWPCS stamboek blijft niet onopgemerkt. Net zoals het NWPCS is PAVO ook altijd in ontwikkeling. Het NWPCS is trots om de samenwerking aan te gaan met PAVO voor de periode van drie jaar. De komende jaren zullen wij kennis en informatie delen met als doel een optimale gezondheid van de Welsh pony's. De Welsh fokkerij met de verschillende secties en de sport pony's welke (inter-)nationaal in verschillende onderdelen actief zijn, vormen een excellent uithangbord om als voer producent te ondersteunen.
Lees verder >

Pavo, Tweespan Ruitersport en het KFPS bouwen samen aan de toekomst

Het KFPS heeft met Pavo en Tweespan Ruitersport een partnerschap afgesloten. Dit is vrijdag 13 september officieel beklonken tijdens de Centrale Keuring in Drachten.
Lees verder >

Bart Lips en Jillian Giessen winnen sponsorcontract t.w.v. € 5000,-

Op 14 en 15 september zijn de finales van de eerste editie‘Win een Sponsorship’ verreden tijdens Horse Event. De finale voor de springruiters werd gewonnen door Bart Lips. Op zondag wist Jillian Giessen de dressuurfinale  op haar naam te zetten. De finalisten werden  in een clinic van niemand minder dan Bondscoach Rob Ehrens en dressuuramazone Emmelie Scholtens  beoordeeld op coachbaarheid.
Lees verder >

Deense Anna Kasprzak sluit overeenkomst met Pavo.

Fokker en hengstenhouder Hanni Toosbuy Kasprzak, waar Deense dressuurtopper Anna Kasprzak de paarden rijdt, en Pavo Paardenvoer zijn een overeenkomst aangegaan. Morten Dueholm Larsen van Pavo Denemarken: ‘’Wij zijn blij met de overeenkomst tussen Pavo en Anna Kasprzak. Anna heeft meerdere malen bewezen een serieuze amazone te zijn. Haar deelname aan de Olympic en de World Cup finale laten zien dat zij een plek in de top van de internationale dressuur waard is.
Lees verder >

Pavo SportsFit is vernieuwd

Pavo SportsFit is vernieuwd, nu nog beter recept voor sportpaarden. De Energiewaarde van Pavo SportsFit is verhoogd! Omega 3- en 6-vetzuren uit lijnzaad- en soyaolie zijn gezonde energiebronnen die bij verbranding geen afvalstoffen geven in de spieren.
Lees verder >

Pavo Official Partner van KWPN

Al meer dan 10 jaar zijn Pavo en het KWPN partners. Op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch werd de voortzetting van de samenwerking tussen het KWPN en Pavo bezegeld met een nieuw contract, ondertekend door Dhr. Siem Korver (rechts) Voorzitter van het KWPN, en Dhr. Anton Baarslag (links), Directeur van Pavo. Pavo mag zich nu Official Partner van het KWPN noemen, net als de andere partners; Kalfsbeek BMW, Virbac en Hippo Zorg. Op de Pavo Paardenvoer facebook pagina vind je een foto-impressie van Pavo op de KWPN HK 2013
Lees verder >