Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo FibreNuggets

Hoogwaardige ruwvoervervanger

Pavo FibreNuggets kunnen worden ingezet als hoogwaardige ruwvoervervanger. De grote structuurrijke grasbrokken, gemaakt van 100% weidegras uit de voor-Alpen in zuid-Duitsland, bevorderen kauwen en speekselvorming bij je paard

Over Pavo FibreNuggets

Voldoende, structuurrijk en hoogwaardig ruwvoer is de basis voor ieder paardenrantsoen, maar dit is echter niet altijd vanzelfsprekend. In sommige situaties kan het nodig zijn om je (voordroog)hooi aan te vullen of (deels) te vervangen. Bijvoorbeeld bij een slechte of matige kwaliteit ruwvoer of paarden met gebitsproblemen die moeite hebben met ruwvoeropname.

Pavo FibreNuggets als alternatief voor ruwvoer

Pavo FibreNuggets kunnen worden ingezet als hoogwaardige ruwvoervervanger. De grote structuurrijke grasbrokken, gemaakt van 100% weidegras uit de voor-Alpen in zuid-Duitsland, bevorderen kauwen en speekselvorming bij je paard. Meer kauwen gaat verveling tegen en speeksel is goed voor een gezonde spijsvertering. Het heerlijk geurende en smakelijke weidegras bestaat uit een variatie van meer dan 60 verschillende gras- en kruidensoorten. Het is rijk aan vezels, natuurlijke vitaminen en sporenelementen en is volledig melasse- en graanvrij. De FibreNuggets zijn door gecontroleerde droging van een zeer constante kwaliteit, zonder stof. Hiermee is dit ook de ideale aanvulling voor paarden die gevoelig zijn voor stof.

Belangrijke eigenschappen

  • Kwalitatief hoogwaardige ruwvoervervanging
  • Smakelijk mengsel van Alpengras en -kruiden
  • Bevat meer dan 60 verschillende grassen en kruiden
  • Melasse- en graanvrij

Toepassing

  • Geschikt voor alle paarden en pony’s
  • Aanvulling of (deels) vervanging van ruwvoer bij matige of slechte ruwvoerkwaliteit
  • Oudere paarden of paarden die vanwege hun gebit moeite hebben met ruwvoeropname
  • Voor paarden die gevoelig zijn voor stof uit ruwvoer
Reviews

Wat zijn de ervaringen?
8 december 2023
Top product
15 maart 2023

Snel en makkelijk klaar te maken. Je kan het fijn mengen met alle supplementen die je wilt geven en onze pony eet het alsof ze echte slobber krijgt!

1 november 2023
Ontzettend tevreden!
20 oktober 2021

Toen Pavo Fibrenuggets op de markt kwamen, werd ik enthousiast. Een grasbrok die makkelijk verkrijgbaar is voor een schappelijke prijs. Toen ik de zak opende rook het kruidig en fris. Bij het omkiepen in de voerton bleef er erg weinig stof achter, een goed begin. De brokken weken snel, vallen makkelijk uit elkaar. Onze vier paarden waren uiteraard de doorslaggevende factor, we hebben twee behoorlijk kieskeurige eters. Maar alle vier aten ze hun bak leeg. Inmiddels voeren we de brokken al een hele poos, ideaal voor het mengen van supplementen, fijn om even een klein hapje te kunnen geven of extra bij te kunnen voeren. Één van onze paarden heeft net wat meer nodig in de winter, hij is dol op zijn grasbrokken die ik meng met zijn andere voer. Al met al zijn we ontzettend tevreden!