Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo Liga

Gebalanceerde brok voor actieve IJslandse paarden en andere sobere rassen

IJslandse paarden en andere sobere rassen hebben niet veel krachtvoer nodig, maar wel alle belangrijke vitaminen en mineralen. Pavo Liga is het ideale voer voor alle sobere rassen die actief bereden worden.

IJslandse paarden en andere sobere rassen hebben niet veel krachtvoer nodig, maar wel alle belangrijke vitaminen en mineralen. Pavo Liga is het ideale voer voor IJslandse paarden en andere sobere rassen die actief bereden worden in het bos of in de (lichte) sport.

Hoge concentratie vitaminen en mineralen

Als je geen of maar een klein beetje krachtvoer voert, krijgt je paard niet alle dagelijkse vitaminen en mineralen binnen. Daarom is Pavo Liga extra hoog geconcentreerd in vitaminen en mineralen. Dit betekent dat je met een relatief lage hoeveelheid voer wél alle essentiële vitaminen en mineralen geeft. Vanwege de lage hoeveelheid voorzie je dus geen onnodige energie en eiwit. Voor sommige paarden geldt: less is more!

De organische sporenelementen in Pavo Liga zijn zeer goed opneembaar, waardoor het paardenlichaam er optimaal gebruik van kan maken. Er is ook extra aandacht besteed aan de hoeveelheid koper, zink, selenium en biotine. Alles wat IJslandse paarden en andere sobere rassen nodig hebben voor een goede gezondheid, glanzende vacht en sterke hoeven.

Vezels als natuurlijke en veilige energiebron

Vezels zijn de belangrijkste en meest natuurlijke energiebron voor paarden. Energie uit vezels levert langzaam vrijkomende energie, wat betekent dat het geleidelijk vrijkomt en stukje bij beetje beschikbaar wordt voor het lichaam. Hierdoor wordt je paard niet explosief of heet, maar heeft het genoeg uithoudingsvermogen voor een fijne rit.

Belangrijke eigenschappen

  • Hoge concentratie vitaminen en mineralen
  • Lage dagelijkse aanvulling van energie
  • Goed opneembare, organische sporenelementen
  • Met extra koper, zink, selenium en biotine

Toepassing

  • IJslandse paarden
  • Alle sobere rassen
  • Paarden die snel overgewicht krijgen

Verricht jouw paard helemaal geen arbeid? Dan is Pavo EasyMix misschien een betere keuze. Deze muesli is ook speciaal voor sobere rassen en bevat nog minder energie, maar wel alle andere voedingsstoffen die je paard nodig heeft.


Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Top voer!
21 mei 2023

Ik beveel dit product aan! Mijn fjord staat heel de dag op het gras en gaat ‘s avonds naar haar stal, ik was bang dat ze dik ging worden maar ze heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Samen met pavo vital geef ik de brokken.