Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo MultiVit15

Voor een glanzende vacht en makkelijke verharing

Heb je het idee dat jouw paard iets extra’s nodig heeft? Dat hij net niet helemaal lekker in zijn vel zit of dat zijn afweer een oppepper nodig heeft? Heeft hij moeite met verharen of is zijn vacht dof? Dan is Pavo MultiVit15 een goede ondersteuning

Over Pavo MultiVit15

Heb je het idee dat jouw paard iets extra’s nodig heeft? Dat hij net niet helemaal lekker in zijn vel zit of dat zijn afweer een oppepper nodig heeft? Heeft hij moeite met verharen of is zijn vacht dof? Dan is Pavo MultiVit15 een goede ondersteuning.

De belangrijkste vitaminen voor paarden in Pavo MultiVit15

Pavo Multivit15 bevat een breed spectrum aan vitaminen en CellProtect antioxidanten, die vele lichaamsfuncties ondersteunen. Zo speelt vitamine B1 (thiamine) een rol bij de suikeromzetting. Vitamine B2 (riboflavine) en B5 zorgen voor energie in de cellen. Vitamine B3 (niacinamide) is nodig voor verschillende celprocessen. Choline helpt bij de spierontspanning. Naast synthetische vitamine E bevat Pavo MultiVit15 ook de natuurlijke CellProtect antioxidanten voor een betere beschikbaarheid van vitamine E en het neutraliseren van de vrije radicalen.

Vitamine A De hoeveelheid vitamine A in Pavo Multivit15 is bewust verlaagd, omdat onderzoek heeft uitgewezen dat dit vaak te hoog wordt gedoseerd en ‘hoe hoger hoe beter’ gaat voor deze vitamine niet op. Overdosering kan tot problemen leiden.

Pavo Multivit 15 is een compleet vitaminesupplement dat de afweer van een paard oppept. Het draagt bij aan een glanzende vacht en een vlotte verharing. Het bevat geen tarweproducten.

Verkrijgbaar in een goed afsluitbare emmer van drie kilo.

Belangrijke eigenschappen

  • Compleet vitaminesupplement
  • Bevat de 15 meest belangrijke vitamines voor paarden
  • Ondersteunt de afweer
  • Voor een glanzende vacht en vlot verharen

Toepassing

  • Voor paarden en pony’s die wel wat extra vitaminen kunnen gebruiken
  • Voor paarden die moeite hebben met de seizoenswissel
  • Voor oudere paarden

Reviews

Wat zijn de ervaringen?
11 april 2023
Werk super voor mijn senior
10 augustus 2022

Mijn senior (23 jr. Haflinger) eerst de MultiVit als kuur gegeven als oppepper. Merkte duidelijk dat hij beter in zijn vel en vacht zat na de kuur. Soepel, vrolijk en glanzend. Geef het nu een onderhoudsdosis.