Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo MuscleBuild

Voor een sterk en gespierd paard

Ben je een jong paard aan het inrijden, maar blijft de bespiering wat achter? Of heb je een sportpaard, maar je wilt de spiermassa meer opbouwen? Het is goed om te weten dat een paard nooit méér spieren kan krijgen; de hoeveelheid is genetisch vastgelegd.

Over Pavo MuscleBuild

Ben je een jong paard aan het inrijden, maar blijft de bespiering wat achter? Of heb je een sportpaard, maar je wilt de spiermassa meer opbouwen? Het is goed om te weten dat een paard nooit méér spieren kan krijgen; de hoeveelheid is genetisch vastgelegd. Spieren kunnen echter wel dikker worden. Door training worden spiercellen namelijk aangezet tot opslag van meer energie, zodat de prestaties verbeteren. Om dit proces te ondersteunen kunnen extra voedingsstoffen uitkomst bieden.

Spieropbouw voor je paard

Pavo MuscleBuild bevat het uit de bodybuilderswereld heel bekende weipoeder, dat een aantal zeer belangrijke aminozuren bevat voor spieropbouw. Dat zijn eiwitketens die als bouwstoffen voor de spieren werken. Vitamine D3 helpt tegen spiervermoeidheid, terwijl L-carnitine is toegevoegd voor de verbetering van de energieomzetting in de spiercellen. Daarnaast bevat Pavo MuscleBuild de natuurlijke CellProtect antioxidanten voor het neutraliseren van de vrije radicalen. Er zit geen tarwe in, dus het is glutenvrij. Pavo MuscleBuild is tevens dopingvrij.

Verkrijgbaar in een handige emmer van drie kilo.

Belangrijke eigenschappen

  • Ondersteunt snelle spierontwikkeling
  • Bevat essentiële aminozuren voor spieropbouw en carnitine
  • Helpt spiervermoeidheid voorkomen

Toepassing

  • Voor paarden die ondersteuning kunnen gebruiken in spieropbouw
  • Voor jonge paarden die net in training worden genomen
  • Voor sportpaarden na een rustperiode

Bekijk de video voor meer voertips:

MuscleBuild


Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Fijne aanvulling, goed resultaat
4 januari 2024

Mijn paard bleef achter in spier opbouw. Na enkele maanden al duidelijk meer spieren te zien. Het werk houdt mijn paard ook beter vol.

Ben heel benieuwd naar de werking
26 maart 2022

Ik ga het proberen bij mijn 21 jarige knapperd. Hij heeft al veel spieren, maar aangezien ik minder heb kunnen trainen deze winter kan hij wel wat ondersteuning gebruiken nu we het weer kun en oppakken. Ik ben heel erg benieuwd naar de werking en hoop dat het wat gaat doen

Muscle build
7 april 2022

Fijn supplement. Onze jonge pony bleef wat achter in spieren en kracht. Na twee maand voeren van muscle build is hij aanzienlijk sterker en bespieder geworden!

Gespierde hals en billen
26 juli 2021

Onze 5 sportpaarden krijgen allemaal de musclebuild brokjes door het voer en krijgen mooie spieren in de hals en bilpartij. Ik beveel dit product aan!