Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo ReHydrate

Sportdrank voor snel herstel

Pavo ReHydrate is dé geconcentreerde sportdrank voor paarden, die zorgt voor een directe aanvulling van elektrolyten, vocht en energie, waardoor je paard sneller herstelt na een zware inspanning.

Over Pavo ReHydrate

Als paarden intensief sporten en/of veel zweten, verliezen ze naast vocht ook veel andere lichaamszouten, zoals natrium, chloride en kalium. Deze zouten worden ook wel elektrolyten genoemd. Als je dit niet op tijd weer aanvult, ligt uitdroging (dehydratie) en een negatieve elektrolytenbalans op de loer met verminderde werklust en geen energie tot gevolg. Pavo ReHydrate is dé geconcentreerde sportdrank voor paarden, die zorgt voor een directe aanvulling van elektrolyten, vocht en energie, waardoor je paard sneller herstelt na een zware inspanning.

Sportdrank met elektrolyten én glucose

Niet alleen de vloeibare vorm van Pavo ReHydrate is uniek, maar juist de combinatie van elektrolyten én het hoge aandeel glucose maakt dit product tot de ultieme sportdrank om je paard snel te laten herstellen van een zware inspanning en/of veel zweten. De snelle aanvulling van elektrolyten zorgt ervoor dat de vocht- en elektrolytenbalans weer wordt hersteld. Deze balans is cruciaal voor het functioneren van normale lichaamsfuncties, zoals het reguleren van de lichaamstemperatuur en de bloedsomloop.

De glucose in Pavo ReHydrate zorgt voor extra energie en een goede opname van de elektrolyten. Een uitgebalanceerde hoeveelheid glucose bevordert namelijk de opname van vloeistof en elektrolyten in het lichaam, waardoor je paard het sneller kan omzetten en gebruiken. Het toedienen van Pavo ReHydrate helpt tevens om de dorst te stimuleren en op die manier de noodzakelijke lichaamsvloeistoffen weer aan te vullen.

Verschillende manieren om Pavo ReHydrate te voeren

Je kunt Pavo ReHydrate op verschillende manieren aan je paard voeren, afhankelijk van de voorkeur van je paard en hoe snel het opgenomen dient te worden. Zo kun je het oplossen in drinkwater of over het voer doseren. Weigert je paard te eten of drinken? Dan is het rechtstreeks in de mond toedienen met behulp van een spuit ook een optie.

1.Rechtstreeks in de mond toedienen met een spuit

2.Oplossen in drinkwater (even doorroeren)

3.Over het voer

Belangrijke eigenschappen

  • Sportdrank voor sneller herstel na zware inspanning
  • Directe aanvulling van elektrolyten, vocht en energie
  • Met glucose
  • Stimuleert wateropname en rehydratie
  • Zeer smakelijk
  • Knijpfles voor afgemeten dosering

Toepassing

  • Voor sportpaarden na (zware) inspanning
  • Na verlies van elektrolyten door veel zweten
  • Vóór, tijdens of na transport
  • Paarden die symptomen van uitdroging laten zien




Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Er zijn nog geen reviews geschreven