Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo Triple P

Sportmuesli voor snel beschikbare energie

Pavo Triple P is een smakelijke sportmuesli met snel beschikbare energie speciaal voor paarden en –pony’s die korte, explosieve prestaties leveren. Denk hierbij aan springen of de draf- en rensport.

In tegenstelling tot duursporten, hebben paarden die korte, maar krachtige sportprestaties leveren behoefte aan veel en snel beschikbare energie. Pavo Triple P is dé smakelijke powermuesli voor sportpaarden en –pony’s die bijvoorbeeld springen, western rijden of actief zijn in de draf/rensport.

Pavo Triple P: smakelijke powermuesli bij korte, explosieve sportprestaties

Pavo Triple P staat voor Pavo Power Performance en geeft je paard direct merkbare energie en extra ‘go’. Het is een volwaardig krachtvoer en geschikt voor explosieve arbeid. De energie in Pavo Triple P is een vorm van snelle energie uit goed verteerbare koolhydraten en komt op de dag dat je het voert al vrij. Dit is ideaal bij disciplines waarbij net dat beetje extra power en pit nodig is om korte, maar explosieve sportprestaties te leveren.

De granen in Pavo Triple P zijn gepoft. Op deze manier kan je paard de normaal moeilijk verteerbare granen heel goed opnemen en het maximale uit de voedingsstoffen halen.

Natuurlijke vitamine E en magnesium

Naast de extra power tijdens de inspanning, is het ook belangrijk dat o.a. de spieren na de arbeid weer goed herstellen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je paard spierpijn krijgt of nog erger: spierverzuring. Pavo Triple P bevat extra magnesium, natuurlijke antioxidanten en natuurlijke vitamine E. Deze combinatie zorgt ervoor dat de spieren optimaal kunnen functioneren, minder snel verzuren en lekker soepel blijven!

TIP Natuurlijke vitamine E is bijna twee keer zo effectief als de ‘gewone’ variant die in de meeste sportvoeding zit.

Belangrijke eigenschappen

  • Smakelijke powermuesli
  • Voor veel en snel beschikbare energie
  • Met natuurlijke vitamine E en magnesium
  • Voor optimaal herstel na arbeid

Toepassing

Zeer geschikt voor sportpaarden en -pony’s:

  • Die explosief moeten presteren
  • Die extra en snelle energie nodig hebben
  • Die moeilijk eten, bijvoorbeeld op wedstrijden
  • Die gemiddelde tot zware arbeid verrichten (energy level medium)

Hoe intensief jij met je paard traint, bepaalt mede de hoeveelheid energie die je paard nodig heeft. Pavo Triple P heeft een gemiddelde energiewaarde:

Energy level medium: minimaal 3 dagen per week zo’n 30-60 minuten training op midden tot zwaar niveau (M-ZZ), waarbij het overgrote gedeelte van de training wordt gedraafd en met ongeveer evenveel stapwerk als galopwerk. Benieuwd welk energy level bij jouw paard past? Doe de test!






Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Prima muesli
15 juni 2022

Paard vind het lekker en doet het er erg goed loopt. Loopt op wedstrijden eventing, springen en dressuur!