Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Onze partners

Mira Müller-Steinmann

Fashion, lifestyle & topsport

Mira is een sportieve amazone en paardenliefhebster. Zij heeft alles over voor het welzijn van haar paarden. Ze neemt haar volgers niet alleen mee in de training, maar geeft ze ook een kijkje achter de schermen. Van zadelmak maken, tot grondwerk, tot laadtraining. De harmonie tussen paard en mens staat bij haar voorop. Ook qua voeding stelt ze zeer hoge eisen,  daarom zijn we trots dat ze op Pavo vertrouwt.

Patrick Thomalla

Fokkerij en entertainment

Patrick is sinds zijn 6e besmet met het paardenvirus. Als personal trainer en voedingsdeskundige stelt hij zeer hoge eisen aan de voeding voor zijn paarden. Hij was op zoek naar het beste voer voor de gezondheid van zijn paarden en kwam zo bij Pavo terecht. Op zijn stal fokt en traint hij dressuurpaarden.

Emilia Schlotterbeck

Dansende paarden

Emilia is bij de meeste paardenliefhebbers beter bekend onder de naam "dancinghorses_" op Instagram. De influencer is enorm veelzijdig met haar paarden bezig op allerlei vlakken. Zo inspireert zijn haar volgers onder andere met vrijheidsdressuur. Ze doet haar naam eer aan door bijna letterlijk met haar paarden de dansen. Emilia laat zien hoeveel harmonie er kan zijn tussen mens en paard. 

Kim & Sandros

Elegante koudbloeden

Robuuste paardenrassen niet geschikt voor de sport omdat ze geen elegante uitstraling hebben? Dan ken je de Haflingerhengst Sandros en zijn eigenaresse Kim nog niet! Het duo geeft op een stijlvolle manier  de kijkers een kijkje in hun dagelijks leven. 

Fenna

HoefWijzer

Naast dat Fenne van haar paarden houdt, vindt ze het enorm leuk om andere mensen hiervan mee te laten genieten. Ze heeft veel aandacht voor direnwelzijn en maakt graag veel plezier met haar paarden.   Paardrijden zonder zadel? Geen probleem! In haar video's leert ze haar jonge publiek op een leuke manier hoe je goed voor paarden moet zorgen. Wil jij ook wat meer afwisseling tijdens een dag op stal? Neem dan eens een kijke op haar Instagram en laat je inspireren.