Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Vacatures

Gezocht: Medewerker Klantenservice

Als Medewerker klantenservice maak je deel uit van het salessupportteam van Pavo, het hart van de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid en ondersteunt de commerciële activiteiten van Pavo. Ben jij een service- en oplossingsgerichte teamspeler met de klant op nummer 1 en een visie over de commerciële communicatie voor de klantenservice van Pavo? Lees dan snel verder en solliciteer op de functie van medewerker klantenservice bij Pavo, Europees marktleider in paardenvoeding en onderdeel van ForFarmers, het grootste diervoederconcern in Europa.

> Lees meer en solliciteer!

Gezocht: Sales Marketeer 

Als Sales Marketeer ben je de spin in het web tussen de sales- en marketingafdeling van Pavo. Met jouw analytische instelling zorg je voor campagne- en marktanalyses, die je met jouw commerciële inzichten vertaalt naar concrete acties. Hiermee ontwikkel je innovatieve en succesvolle verkoopconcepten voor met name onze retailpartners, maar ook de (semi)professionele paardenhouders. Ben jij die resultaatgerichte marketeer met passie voor sales? En wil je analyses maken en vertalen naar duidelijke plannen en acties? Solliciteer dan naar deze functie bij Pavo, Europees marktleider in paardenvoeding en onderdeel van ForFarmers, het grootste diervoederconcern in Europa.

> Lees meer en solliciteer!
 

Stage lopen bij Pavo?

Pavo heeft regelmatig plek voor een stagiaire. Wil jij stage lopen bij Pavo? Stuur je motivatie en cv dan naar info@pavo.nl. De minimale stageperiode is 20 weken.