Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Voel je beter...

Word beter, blijf beter en presteer beter

Pavo maakt niet alleen uitstekend paardenvoer, maar ook supplementen van topkwaliteit. 
Voor alle paardeneigenaren die graag willen dat hun paard een goed en gezond leven heeft. 
Die gewoon het beste willen. Voor hun paard dat wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Of net dat beetje mist om zich echt op zijn best te voelen. Pavo Supplements zijn gemaakt voor een leven lang welzijn, geluk en plezier.

Voor dat beetje extra.

Recover. Prevent. Perform

Pavo produceert niet alleen hoogwaardig paardenvoer, maar ook aanvullend voer van hoge kwaliteit. Voor alle paardeneigenaren die willen dat hun paard een goed en gezond leven heeft.
Die gewoon het beste willen. Voor hun paard dat misschien wat meer ondersteuning nodig heeft. Of dat net dat beetje extra mist waardoor het zich echt goed voelt. Pavo supplementen zijn gemaakt voor een leven lang welzijn, geluk en plezier. Als je paard zich simpelweg beter voelt, is het beter, blijft het beter en kan het beter presteren.

Recover: Word beter

Geef een extra boost. Direct

Pavo Supplementen dragen bij, vullen aan en helpen je paard snel te herstellen.

Bijvoorbeeld na ziekte of een dipje in zijn gezondheid, na een zware inspanning en bij vochttekort. Met een extra boost van Pavo Supplements hersteld je paard beter na een inspanningpiek. 

Ontdek nu hoe je een paard een extra boost kunt geven.

Betere spieren

Recover. Prevent .Perform

Voor sneller herstel, effectieve preventie en betere prestaties. Pavo supplementen zijn gemaakt voor dat beetje extra dat je paard nodig heeft. Voor optimale gezondheid en balans bij ieder paard.

PavoSupplementen

Prevent

Support een optimale conditie. Op elk moment.

Pavo Supplementen ondersteunen en onderhouden gezondheid, vorm en conditie. Het ondersteunt de natuurlijke weerstand van je paard. Met extra snelle ondersteuning. Van een gezonde spijsvertering tot een sterk immuunsysteem. 

Ontdek nu hoe je je paard het beste kunt ondersteunen.

Betere weerstand

Presteer beter

Bereik net dat beetje extra. Wanneer dat nodig is.

Pavo Supplementen ondersteunen de prestaties van sportpaarden en -pony's. Ze geven net dat beetje extra support en kracht dat nodig is om het beste uit de prestaties van je paard te halen. Om te presteren en uit te blinken met plezier, vol energie en kracht. Als je paard zich goed voelt, presteert hij ook beter.

Ontdek nu alle supplementen om je paard te ondersteunen. 

Betere gewrichten en pezen