Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

7 keer waarom je Pavo niet mag missen op Horse Event dit jaar

Het is weer bijna zover: Horse Event 2019! Op 13, 14 en 15 september verzamelen tienduizenden paardenliefhebbers zich in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen voor het leukste paardenweekend van het jaar. Denk: shows, clinics en meet & greets met jouw favo ruiter, trainer of YouTubester én heel veel leuke stands met allerlei spullen die jij natuurlijk móet hebben voor jouw paard of pony.

Wij als Pavo kunnen hier niet bij ontbreken. Je vindt onze Pavo-stand op het buitenterrein, direct als je de overdekte hallen uitloopt. Wij geven je hier 7 goede redenen waarom je onze stand dit jaar echt niet mag missen, want we hebben heel veel leuks (en nieuws) voor je in petto!

1. Win een complete Pavo-outfit

Dit jaar hebben we samen met het bekende PK International Sportswear een nieuwe Pavo-kledinglijn opgezet en jij kunt nu een softshell jas met bijpassende sokken en riem winnen in Pavo-magenta! Hoe? Maak een leuke, gekke of originele foto bij onze Pavo-stand op Horse Event en post deze op Instagram met de hashtag #PavoHorseEvent. De meest opvallende foto wint de Pavo-outfit! Bekijk hier vast de hele kledingcollectie.

2. Primeurtje! Schep als eerste 3 kilo Pavo Healthy Treats voor €10, smaak naar keuze

Op Horse Event kun jij als allereerste onze nieuwe Pavo Healthy Treats uitproberen, nog vóór ze in de winkels liggen. Deze gezonde paardensnoepjes bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, zijn graanvrij en bevatten maar heel weinig suiker en zetmeel (tussen de 1 en 7%). Ze zijn er in de smaken appel, wortel, brandnetel, rode biet en lijnzaad. Schep het emmertje vol met een smaak naar keuze of maak er een lekkere mix van en ontdek welke je paard het lekkerst vindt!

3. 10% korting op alle Pavo-supplementen

Als jouw paard speciale voedingsbehoeften heeft, bijvoorbeeld na ziekte, als je paard erg nerveus is of bij een seizoenswissel of zware inspanning, zijn onze supplementen een uitkomst. Tijdens Horse Event krijg je maar liefst 10% korting op AL onze supplementen! Lees hier meer over supplementen voor paarden.  

4. Gratis en deskundig voeradvies

Uiteraard kun je tijdens Horse Event ook met al je voedingsvragen bij ons terecht. Worstel je met het samenstellen van het juiste rantsoen? Is jouw paard te heet, blijft de spierontwikkeling achter of blijft jouw oudje maar niet op gewicht? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag verder. Kun je niet wachten tot Horse Event? Stel ons dan nu al je voedingsvraag. 

5. Speciale beursaanbieding op Pavo Nature’s Best, Sportsfit en SlobberMash

Onze dagelijkse gezondheidsmuesli Pavo Nature’s Best en sportmuesli Pavo SportsFit zijn ook in zakjes van 3 kilo verkrijgbaar. Alleen tijdens Horse Event kun je deze kopen voor €3 (i.p.v. €3,95). Onze slobber (6 kilo) neem je mee voor €6 (i.p.v. €6,95). Dat is bijna één euro korting!

6. Scoor een exclusieve Pavo-goodiebag voor slechts €5

Speciaal voor Horse Event hebben we een unieke Pavo-goodiebag samengesteld (en nee, deze is echt nergens anders te krijgen). Voor slechts €5 krijg je een exclusieve Pavo-rugtas die ideaal is voor buitenritten of om je paardenspullen in te bewaren, met daarin een telefoonbungee én een proefverpakking Pavo FibreBeet en Pavo FibreNuggets. Alleen verkrijgbaar bij onze stand en wees er snel bij, want op=op!

7. Proefzakje naar keuze voor €0,50

Kom naar onze stand, laat je adviseren door onze voedingsdeskundigen en scoor een proefverpakking voor slechts €0,50 per stuk! Met een proefzakje kun je het voer zien, ruiken en voelen en testen of je paard het lekker vindt. Kies uit: Pavo Nature’s Best, Care4Life, SlobberMash, SpeediBeet, FibreBeet, FibreNuggets, Vital, SummerFit, Ease&Excel en SportsFit. Je kunt er natuurlijk ook meerdere kiezen!

Meer info over Horse Event?

Lees hier meer informatie over Horse Event, tickets en programmering.

Overige berichten

> 5 redenen om op Pavo FibreBeet te stemmen
> Kobalt in paardenvoeding op FEI-dopinglijst, moet ik me zorgen maken?
> Pavo viert feest: 50 jaar specialistische paardenvoeding
> 5 redenen om op Pavo Vital te stemmen
> 6 redenen om op Pavo Ease&Excel te stemmen
> Pavo feliciteert Hippische Ondernemer van het Jaar
> 5 redenen om Pavo te bezoeken op Horse Event 2017
> Pavo lezingen tijdens WK IJslandse Paarden
> Hoe voer je een paard op leeftijd, zodat hij langer fit en gezond blijft?