Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Dressuurstal Van Baalen blij met nieuwe sponsor Pavo!

A-merk ondersteunt DVB met raad en daad

Toen dit jaar DVB’s toenmalige voersponsor verkocht werd aan een Belgisch bedrijf, was dit een aanleiding voor DVB om zich opnieuw te oriënteren op een perfecte voerleverancier voor het bedrijf. In het A-merk Pavo is een excellente nieuwe partner gevonden.

Coby van Baalen: “We zijn erg blij met de ondersteuning van het gerenommeerde merk Pavo! Om topprestaties te kunnen leveren is niet alleen goede training, maar ook goed management en een goed voerbeleid van groot belang. Voer afgestemd op de kwaliteit van het ruwvoer is van ongekend belang om meer rendement te verkrijgen. Dit geldt voor dragende merries tot de opfok van veulens en voor jonge paarden tot en met de Grand Prix. De specialisten van Pavo hebben ons inmiddels al met raad en daad bijgestaan door per paard met ons een voerschema te maken. Ook ons personeel kan steeds een beroep doen op de kennis van Pavo. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”


Op 8 juni vond er in Brakel voor klanten van Dressuurstal Van Baalen al een voorlichtingsavond plaats van Pavo. Productmanager Rob Krabbenborg gaf uitleg over een passend voerbeleid en over wat er op DVB gevoerd gaat worden.

 

Afb.: Coby van Baalen en Pavo productmanager Rob Krabbenborg tijdens de voorlichtingsavond op Dressuurstal Van Baalen.

Overige berichten

> Pavo Ruwvoer Quickscan is gekozen tot Horses Product van het jaar!
> Pavo past vitamine- en mineralengehaltes aan in haar voeders
> EUROFINS EN PAVO PRESENTEREN DE ‘RUWVOER QUICKSCAN’
> Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort
> Pavo sponsor selectie World Breeding Dressage Championships
> Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag
> Klinische Avond Paard 2016
> Pavo nieuwe official partner KNHS
> Only the Lonely nu ook kampioen Pavo Masterclass Tuigpaarden