Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Klinische Avond Paard 2016

Donderdag 4 februari 2016 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de tiende keer een Klinische Avond Paard voor paardendierenartsen. Vanwege het tweede lustrum zal het dit jaar plaatsvinden op de KWPN Hengstenkeuring in de Brabanthallen in Den Bosch. 3 internationale topsprekers zullen tijdens deze dag gedegen vakinhoudelijke onderwerpen behandelen.

Het programma biedt vakinhoudelijke presentaties met als thema ‘Allergie bij het Paard in een breder perspectief’ door prof. dr. Sloet. Dr. Nadine Meertens, veterinair patholoog zal tips geven bij het nemen van Huidbiopten: wat wel en wat vooral niet?' Dierenarts Alison Lambert (UK), gastdocent Veterinary Business aan de Faculteit Diergeneeskunde van Nottingham, zal de dierenartsen meenemen in de wereld van ‘Veterinary Behaviour Changing Market Intelligence’. Uit de onuitputtelijke bron vanuit Engeland toont zij feiten hoe het rendement van de praktijk praktisch geoptimaliseerd kan worden.

Aansluitend zal er een traditionele stamppotbuffet zijn en is er gratis toegang tot het avondshowprogramma van de Hengstenkeuring. Als paardendierenarts dé plek om erbij te zijn!

De Groep Geneeskunde Paard & het KWPN zal de Klinische Avonden Paard ondersteunen. Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd. Meer informatie over inschrijven en programma vindt u op  www.virbac.nl/inschrijven

Overige berichten

> Pavo Ruwvoer Quickscan is gekozen tot Horses Product van het jaar!
> Pavo past vitamine- en mineralengehaltes aan in haar voeders
> EUROFINS EN PAVO PRESENTEREN DE ‘RUWVOER QUICKSCAN’
> Dressuurstal Van Baalen blij met nieuwe sponsor Pavo!
> Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort
> Pavo sponsor selectie World Breeding Dressage Championships
> Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag
> Pavo nieuwe official partner KNHS
> Only the Lonely nu ook kampioen Pavo Masterclass Tuigpaarden