Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo Ahiflower®Oil

Ondersteunt het natuurlijke herstel

Pavo Ahiflower®Oil zorgt ervoor dat je paard zich beter voelt, beter beweegt en er beter uitziet. Deze unieke plantaardige olie ondersteunt continu herstelprocessen in het lichaam, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, spieren, immuniteit en huid & vacht. De kracht van Ahiflower®Oil is zowel wetenschappelijk als in de praktijk bewezen!

Pavo AhiflowerOil heette voorheen Pavo OmegaFit. Het product is 100% hetzelfde gebleven, alleen de naam is veranderd.

Ahiflower®Oil zorgt ervoor dat je paard zich beter voelt, beter beweegt en er beter uitziet. Van deze unieke plantaardige olie is wetenschappelijk bewezen dat het een optimale immuunreactie ondersteunt. Deze immuunreactie is erg belangrijk voor herstel.

Herstel: geef ontstekingen geen kans

Als er ergens in het lichaam van je paard een probleem ontstaat, wordt het immuunsysteem geactiveerd. Ontstekingscellen worden naar het probleemgebied gestuurd om beschadigd weefsel weer te herstellen. Een ontsteking is dus eigenlijk een herstelproces. Het is alleen wel belangrijk om het niveau van ontstekingscellen te reguleren. Als dit niet het geval is, verergeren ontstekingen juist de situatie, in plaats van dat ze het lichaam helpen herstellen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Ahiflower®Oil een optimaal ontstekingsniveau ondersteunt. Hierdoor kan het natuurlijke herstelproces van je paard optimaal verlopen.

Voel je beter: voor een sterk immuunsysteem en een betere ademhaling

Door de ondersteuning van het immuunsysteem zorgt Ahiflower®Oil ervoor dat je paard lekker in zijn vel zit. Ideaal wanneer je paard moet herstellen na ziekte of zich even niet 100% fit voelt, bijvoorbeeld tijdens de seizoenswissel. Hoe dan ook, ondersteuning van het immuunsysteem is altijd goed!

Ahiflower®Oil ondersteunt eveneens de luchtwegen, doordat het veel SDA en GLA omega-3 vetzuren bevat. Het lichaam zet SDA makkelijk om in DHA, wat een wetenschappelijk bewezen positief effect heeft op de luchtwegen. Onderzoek toonde een verbetering aan van de klinische symptomen van luchtwegaandoeningen, waarbij de mate van hoesten met 60% verbeterde. Daarnaast was er een positief effect te zien in de gezondheid van de lagere luchtwegen, bijvoorbeeld door verminderde ontsteking. Tot slot nam de ademhalingsinspanning met bijna 50% af, wat een verbetering van de algehele longfunctie betekent. Dit maakt ademen voor je paard een stuk gemakkelijker.

Beter bewegen: voor betere mobiliteit en soepelere spieren

In de verschillende levensfases van je paard, wordt het bewegingsapparaat op verschillende manieren belast. Voor sportpaarden is training nodig om vooruitgang te boeken. Maar intensieve of onregelmatige training kan ook kleine beschadigingen aan spierweefsel, pezen of gewrichten veroorzaken. Direct herstel van deze kleine beschadigingen is belangrijk om grote problemen te voorkomen. Met Pavo Ahiflower®Oil ondersteun je continu de herstelprocessen en houd je je paard gezond en fit, tijdens en na het sportseizoen.

Bij een oud(er) paard heeft het bewegingsapparaat al het nodige meegemaakt. Daardoor is het gevoeliger voor stijfheid. Pavo Ahiflower®Oil houdt je senior lekker soepel.

Er beter uitzien: voor een gezonde huid & vacht

Met Pavo Ahiflower®Oil voelt en beweegt je paard niet alleen beter, hij steelt ook nog eens de show met een gezonde huid en een stralende vacht. Het hoge gehalte aan omegavetzuren laat de vacht mooi glanzen en de natuurlijke herstellende eigenschappen helpen de huid gezond te houden.

100% natuurlijk, vegan & duurzaam

Behalve dat Ahiflower®Oil goed is voor je paard, is het ook goed voor onze planeet. Ahiflower®Oil wordt verbouwd door een toegewijde groep Britse boeren die regeneratieve landbouwpraktijken en traceerbaarheidsprotocollen volgen. Gedurende het hele groeiseizoen worden de Ahiflower gewassen gecontroleerd, met daarbij speciale aandacht voor bodemgezondheid, activiteit van bestuivers en biodiversiteit.

Belangrijke eigenschappen

 • Draagt bij aan herstelprocessen
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Draagt bij aan de algehele gezondheid en prestaties
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Uitstekende gebruikerservaring
 • 100% natuurlijk, vegan & duurzaam

Toepassing

Pavo Ahiflower®Oil is geschikt voor alle paarden en pony’s. Het ondersteunt:

 • Immuniteit
 • Mobiliteit, gewrichten en pezen
 • Huid & vacht
 • Herstel na inspanning
 • Luchtwegen
 • Voortplantingsstelsel

Pavo Ahiflower®Oil is in het bijzonder geschikt voor:

 • Sportpaarden, om ze het hele seizoen fit te houden
 • Oudere paarden
 • Paarden met verminderde mobiliteit of stijfheid
 • Paarden die moeilijk herstellen na een inspanning
 • Paarden met een gevoelige huid en/of vacht
 • Extra ondersteuning tijdens de seizoenswisseling
 • Paarden die niet 100% fit zijn, of herstellende van ziekte
Reviews

Wat zijn de ervaringen?
16 mei 2024
23 januari 2024
13 mei 2024