Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo GutSecure

Ter compensatie van chronische spijsverteringsstoornissen in de dikke darm

Pavo GutSecure is een diervoeder met bijzonder voedingsdoel ter compensatie van (chronische) spijsverteringsstoornissen in de dikke darm *(Commission Regulation (EU) 2020/354)*. Deze muesli helpt een verstoorde darmflora weer in balans te brengen en ondersteunt tegelijkertijd een stabiele darmfunctie.

De darmflora van een paard bestaat uit honderden verschillende soorten bacteriën, gisten, schimmels en protozoën. De darmflora is extreem gevoelig en raakt snel verstoord. Een kleine verandering in het (voer)management, stress, een operatie of een verhuizing kan het evenwicht al verstoren, met mogelijk spijsverteringsstoornissen tot gevolg.

Evenwichtige darmflora

Pavo GutSecure is een diervoeder met bijzonder voedingsdoel ter compensatie van (chronische) spijsverteringsstoornissen in de dikke darm (Commission Regulation (EU) 2020/354). In de praktijk betekent dit dat het helpt om een gezonde darmflora te ondersteunen en daarmee de balans en harmonie terug te brengen, zodat de spijsvertering weer soepel kan verlopen.

De ultieme combinatie van pre- en probiotica is hierbij fundamenteel. De verschillende prebiotica (biergist & gefermenteerde jersualem artisjok (topinamboer)) in Pavo GutSecure fungeren als voeding voor de goede darmbacteriën. Hierdoor wordt de groei van goede bacteriën gestimuleerd, wat goed is voor een gezonde darmflora. Daarnaast is aan Pavo GutSecure het bekende probioticum Yea-Sacc® toegevoegd. Yea-Sacc® is een levende gist die direct van waarde is voor de darmen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen bevordert. Bovendien helpt het de darmflora te stabiliseren, wat essentieel is voor een gezonde spijsvertering.

Vezels

Aan Pavo GutSecure zijn verschillende vezels toegevoegd. Vezels zijn de basis van een gezonde spijsvertering, omdat ze de darmen aan de gang houden en de belangrijkste energiebron zijn voor het paard.

Uitgebreid getest

Pavo GutSecure is uitgebreid getest bij meer dan 100 paarden met verschillende darmstoornissen. De test duurde 11 weken, waarbinnen de testers enorme verbeteringen zagen bij hun paarden. We zijn erg trots op de tevredenheidsscore van een 3,9 uit 5 voor Pavo GutSecure.

(Voer)management is de sleutel

Pavo GutSecure kan zeker een gezonde darmfunctie ondersteunen, maar een goed voermanagement is de basis voor succes. Daarom is het belangrijk om het huidige management van je paard onder de loep te nemen en te kijken waar je nog kunt verbeteren. Download hier onze gratis voermanagement checklist!

Belangrijke eigenschappen

  • Ondersteunt de groei van goede darmbacteriën
  • Stabiliseert de darmflora
  • Bevordert de opname van voedingsstoffen
  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering
  • Bevat het bewezen probioticum Yea-Sacc® & waardevolle prebiotica
  • Uitvoerig getest bij meer dan 100 paarden

Toepassing

Geschikt voor paarden en pony's:

  • met spijsverteringsstoornissen in de dikke darm, zoals diarree, fecaal water, slechte mest of een verstoorde darmflora.
  • met een extra gevoelige darm

Het energie- & eiwitgehalte van Pavo GutSecure is afgestemd op de behoeften van paarden en pony's die lichte arbeid verrichten.

Heeft je paard gevoelige darmen, en verricht hij geen arbeid, of meer intensieve arbeid (middelmatig tot zwaar), dan past het supplement Pavo GutHealth beter bij jouw paard. Pavo GutHealth wordt ook geadviseerd voor paarden die gevoelig zijn voor suiker.

Let op: Raadpleeg bij (ernstige) stoornissen met de spijsvertering altijd een dierenarts.


Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Voor mij geen ander voer meer!
8 november 2023

Sinds ik dit voer heb ik een totaal ander paard! Niet meer opgeblazen, glanzende vacht en veel meer looplust. Voor mij geen ander voer meer.

Super goed voer!
8 november 2023

Na 2 weken zag ik een duidelijke verandering bij mijn pony. Geen waterige mest en gevoelige buik meer en een stuk vrolijker. Super goed voer!

8 november 2023
8 november 2023