Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo Vital

Dagelijkse vitaminen- en mineralenbalencer

Krijgt jouw paard of pony weinig of geen krachtvoer? Geef ze dan Pavo Vital!

Over Pavo Vital

Krijgt jouw paard of pony weinig of geen krachtvoer? Geef ze dan Pavo Vital! Bij minder dan 1,5 kg krachtvoer per dag voor een paard (600 kg) en minder dan 0,75 kg per dag voor een pony (300 kg) krijgen ze namelijk al onvoldoende vitaminen en mineralen binnen en is aanvulling met een balancer, zoals Pavo Vital de oplossing!

Nieuwe generatie balancer

Pavo Vital is een dagelijkse balancer: een melasse- en graanvrij brokje met alle vitaminen en mineralen die je paard nodig heeft, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en zónder overbodige toevoegingen. Het unieke aan Pavo Vital is de toevoeging van de nieuwste generatie sporenelementen Intellibond®. Deze speciale mix zorgt er namelijk voor dat de van nature vieze smaak van koper en zink pas in de maag vrijkomt in plaats van in de mond. Hierdoor proeft je paard er dus niets van en worden de altijd lastige sporenelementen zeer goed opgenomen. Samen met de toevoeging van timothee en luzerne resulteert dat in een zeer smakelijk brokje!

Samengesteld volgens de laatste onderzoeksgegevens

Alle vitaminen en mineralen in Pavo Vital zijn wetenschappelijk op elkaar afgestemd. Je hoeft dus geen verschillende potjes meer te combineren en voorkomt het risico op overdosering. Pavo Vital bevat de dagelijkse dosis selenium en extra biotine ter ondersteuning van de hoef- en huidgezondheid. Daarnaast is de hoeveelheid vitamine A bewust laag en is er geen ijzer toegevoegd, omdat paarden dit al voldoende binnenkrijgen uit ruwvoer.

Belangrijke eigenschappen

  • Melasse- en graanvrij
  • Zeer laag suiker- en zetmeelgehalte
  • 100% natuurlijke ingrediënten timothee en luzerne
  • Goed opneembare Intellibond® sporenelementen

Toepassing

  • Paarden en pony’s die weinig of geen krachtvoer krijgen
  • Paarden en pony’s die alleen ruwvoer (hooi of voordroog) krijgen
  • Paarden en pony’s die 24/7 in de wei staan

Reviews

Wat zijn de ervaringen?
2 mei 2024
Zeer tevreden
6 augustus 2023

Goed product zonder onnodige toevoegingen (zoals tarwe, mais etc), ook een voordeel dat er geen ijzer is toegevoegd. Mijn paard doet het er goed op, wordt niet druk en zit goed in zijn vel.

Goede mix paarden zien er top mee uit
7 september 2023

Omdat het geconcentreerde brok is lusten niet alle paarden het even graag, ze moeten wennen aan de smaak. Ik geef het ze in het begin uit de hand en nu eten ze het uit zichzelf op zonder mengen met andere brok.

Pavo vital
28 juli 2023

Mijn paarden eten het, alleen als er wat brok doorheen zit. Zonder brok laten ze het alle 3 liggen.