Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo Podo®Care

Vitaminen- en mineralenbalancer voor paarden in groei en drachtige merries

De ontwikkeling van gezonde botten begint al tijdens de dracht en gaat door zolang het paard groeit. Met Pavo Podo®Care geef je een mineralenbalancer met de essentiële bouwstenen voor een gezonde groei, zonder extra energie en eiwitten te voeren.

De ontwikkeling van gezonde botten begint tijdens de dracht en gaat door zolang het paard groeit. Gezonde botten en gewrichten zijn cruciaal voor de gezondheid en toekomstige prestaties van een paard. Voeding speelt hierbij een essentiële rol. Met Pavo Podo®Care geef je een mineralenbalancer met de essentiële bouwstenen voor een gezonde groei, zonder extra energie en eiwitten te voeren.  

Balancer voor opgroeiende paarden en merries met overgewicht

Pavo Podo®Care levert alle vitaminen, mineralen en sporenelementen die je paard nodig heeft, maar bevat geen extra energie en eiwit. Daarom is het zeer geschikt voor drachtige merries (vanaf 9 maanden dracht) die bij het voeren van krachtvoer snel te dik worden. De merrie heeft in dit geval geen extra energie en eiwit nodig, maar met het voeren van Pavo Podo®Care krijgt het (ongeboren) veulen gegarandeerd alle essentiële bouwstoffen binnen die nodig zijn voor een gezonde (bot)ontwikkeling. Pavo Podo®Care is ook geschikt voor jonge veulens en opgroeiende paarden die gevoelig zijn voor overgewicht. Het is belangrijk om hier alert op te zijn, aangezien overgewicht bij opgroeiende paarden een gezonde ontwikkeling in de weg staat.

Podo®: het beproefde concept voor een gezonde botontwikkeling

Pavo heeft altijd veel onderzoek gedaan naar het ideale voer voor de fokkerij en van hieruit is het Pavo Podo® concept ontwikkeld. Het Podo® concept is een uniek mineralencomplex waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het de kans op verstoringen in de botontwikkeling tijdens het eerste levensjaar met 50% vermindert. Pavo Podo®Care is verrijkt met dit unieke en bewezen Podo® concept en ondersteunt daarmee een gezonde botontwikkeling optimaal.

Belangrijke eigenschappen

  • Balancer ter ondersteuning van een gezonde botontwikkeling
  • Bevat het bewezen Podo®-concept
  • Bevordert een gezonde ontwikkeling van (ongeboren) veulens en opgroeiende paarden
  • Zonder extra energie en eiwit
  • Met koper, zink en mangaan in goed opneembare vorm ter ondersteuning van de ontwikkeling van botten, organen, vacht en spijsvertering

Toepassing

  • Voor veulens en paarden in de groei, van 3 weken tot 3 jaar oud
  • Voor merries tijdens de laatste 3 maanden van de dracht, ter vervanging van Pavo Podo®Lac
  • Bijzonder geschikt voor paarden die snel overgewicht krijgen van krachtvoer

Tip! Als je minder dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (fokkerij)krachtvoer voert, is het advies om een halve dosering Pavo Podo®Care toe te voegen. Zo weet je zeker dat je paard alle noodzakelijke mineralen en sporenelementen binnenkrijgt.


Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Er zijn nog geen reviews geschreven