Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Onze ecologische voetafdruk

For a happier earth!

Reuse
Reduce
Recycle

Pavo Refills

Minder plastic - meer duurzaamheid

In het kader van ons Pavo Planet-programma hebben we enige tijd geleden navulverpakkingen in ons assortiment opgenomen. De drie navulproducten (Pavo Vital, NervControl en MuscleBuild) zijn inmiddels zeer goed ontvangen en onder het motto "minder plastic - meer duurzaamheid" hebben we al veel plastic verpakkingen kunnen besparen. Onze navullingen worden, net als onze andere papieren verpakkingen, uiteraard uitsluitend van FSC®-papier gemaakt. Wij zijn druk bezig ons assortiment navulverpakkingen uit te breiden.

Ahiflower draagt bij aan bodemvoorbereiding

en is een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld visolie!

Ahiflower is een plant die een olie levert die rijk is aan goede omegavetzuren (EPA, DHA en SDA). Daarnaast wordt het regeneratief geteeld, wat betekent dat het tijdens het teeltproces bijdraagt aan de bodem, de bestuiving en de biodiversiteit. Ahiflower helpt dus om de organische stof in de grond weer aan te vullen en de aangetaste biodiversiteit in de bodem te herstellen.

Wist je dat één hectare Ahiflower evenveel omegaolie produceert als 450.000 ansjovissen?

Bron: https://www.ahiflower.com/

Een plantaardig alternatief voor visolie

De natuurlijke kracht van Ahiflower® olie

Het paard kan zelf geen essentiële vetzuren aanmaken, hoewel deze belangrijk zijn voor veel processen in het paardenlichaam.
Dit is waar Ahiflower® om de hoek komt kijken! Het heeft een geavanceerde vetzuursamenstelling, wat betekent dat je zowel omega 3, 6 als 9 binnenkrijgt en tegelijkertijd in zeer beschikbare vorm (EPA, DHA en SDA). 

Veel paarden zullen baat hebben bij OmegaFit-suppletie, en de werkzaamheid van Ahiflower is wetenschappelijk getest.

Ahiflower® is lekker, dus het is gemakkelijk om het paard het te laten eten.

Naar de Ahiflower olie

Onze initiatieven

Wat wij doen voor gelukkigere aarde!

Reuse

Pavo navulverpakkingen: minder plastic - meer voor het milieu. Om onze verpakkingen een langere levensduur te geven en plastic te besparen, kun je ze hervullen.

Reduce

We gebruiken alleen FSC-papier en zijn erin geslaagd om onze zakken van 3 lagen papier te vervangen door 2 lagen, waardoor we ongeveer 20% papier besparen.

Recycle

Alle materialen die Pavo gebruikt zijn 100% recyclebaar! Dit betekent dat ze na gebruik weer in het recycleproces terechtkomen en worden hergebruikt.