Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Een gespierd paard

De ultieme ondersteuning voor snelle spieropbouw

Een gespierd paard

Tips bij spieropbouw

Iedereen wil een gezond paard met voldoende spiermassa, zodat het gemakkelijk het gewicht van de ruiter kan dragen en optimaal kan presteren. Maar vaak is de realiteit anders en ontbreekt het veel paarden aan bespiering op de juiste plekken. Met de juiste voeding kun je jouw paard optimaal ondersteunen bij de opbouw van spieren.

Naar product

Voertip voor snelle spieropbouw

Het supplement Pavo MuscleBuild bevat het uit de bodybuilderswereld bekende weipoeder, dat een aantal zeer belangrijke aminozuren bevat voor spieropbouw. In combinatie met goed ruwvoer en de juiste training zie je binnen enkele maanden al verschil! 

PavoVoeradviesPleun Broeren

Bekijk de video!

Eiwit voor sportpaarden

Sportpaarden hebben genoeg energie en eiwit nodig om te kunnen presteren. Als je paard te weinig eiwit binnenkrijgt, kan dit de spieren en prestaties negatief beïnvloeden. Benieuwd hoeveel eiwit jouw paard eigenlijk nodig heeft en of hij genoeg binnenkrijgt? Teun Sterk van paardenkliniek Bodegraven vertelt in deze video alles over de eiwitbehoefte van sportpaarden!

Wat zeggen anderen?

Reviews Pavo MuscleBuild
Fijne aanvulling, goed resultaat
4 januari 2024

Mijn paard bleef achter in spier opbouw. Na enkele maanden al duidelijk meer spieren te zien. Het werk houdt mijn paard ook beter vol.

Ben heel benieuwd naar de werking
26 maart 2022

Ik ga het proberen bij mijn 21 jarige knapperd. Hij heeft al veel spieren, maar aangezien ik minder heb kunnen trainen deze winter kan hij wel wat ondersteuning gebruiken nu we het weer kun en oppakken. Ik ben heel erg benieuwd naar de werking en hoop dat het wat gaat doen

Muscle build
7 april 2022

Fijn supplement. Onze jonge pony bleef wat achter in spieren en kracht. Na twee maand voeren van muscle build is hij aanzienlijk sterker en bespieder geworden!

Gespierde hals en billen
26 juli 2021

Onze 5 sportpaarden krijgen allemaal de musclebuild brokjes door het voer en krijgen mooie spieren in de hals en bilpartij. Ik beveel dit product aan!

Top 3 artikelen

Meer over spieren

Voeding en tips voor snelle spieropbouw bij je paard

Lees meer 4 minuten

Heeft je paard last van spierpijn? Dit kun je doen!

Lees meer 3 minuten

Eiwit in paardenvoeding

Lees meer 3 minuten
Bekijk alle artikelen

Persoonlijk voeradvies?

Onze voedingsdeskundigen staan voor je klaar! Neem contact met ons op.

Pleun Broeren

Nutritionist

Antje Warnecke

Voeradviseur | Medewerker customer support

Pavo

Voeradvies

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.