Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Upload & Win

Koop 2 Pavo producten

En upload je bon

  1. Koop 2 Pavo producten
  2. Upload je bon
  3. Maak kans op toffe en grote prijzen
Upload je bon

Maak kans op toffe

en grote prijzen

Koop 2 Pavo-producten bij je lokale dealer en maak kans op fantastische prijzen. Op 1september verloten we een Hoefslag Dressuur, Masterclass naar de hand toerijden met Sara Ouwehand, een webshopcoupon en nog veel meer!

En dat is nog niet alles - in december pakken we internationaal groots uit met spectaculaire hoofdprijzen! Je maakt automatisch kans op grote prijzen zoals een roze Knegt tractor, een zadel van Prestige, en GRATIS VOER VOOR EEN JAAR. Doe mee en upload eenvoudig je bon!

Lees hier de actievoorwaarden.

Maak kans op het winnen van deze prijzen

De winnaars worden 1 mei bekendgemaakt.

1 x Bit & Cap mei 2024

4x Pavo Healthy Treats

1x Masterclass naar de hand toerijden met Sara Ouwehand

4x webshopcoupon t.w.v. €25,-

1 x boek Dressuur voor Iedereen

1x HORKA veiligheidsbeugel 5 Star

2 vrijkaarten Horse Event

1x grote prijs

Knegt Tractor in Pavo-stijl

Met deze unieke Knegt tractor in Pavo-stijl heb je dubbele paardenkracht in handen! Wereldwijd zijn er slechts twee van deze roze exemplaren beschikbaar. Deze exclusieve 30PK hoofdprijs beschikt onder andere over stuurbekrachtiging en vierwielaandrijving. Daarmee is deze tractor niet alleen de allerbeste hulp op stal, maar is het ook nog eens een echte eyecatcher!  

Meer over het product

1x grote prijs

Dressuurzadel VENUS STYLE K met bijpassende singel

Maak kennis met onze hoofdprijs: het Dressuurzadel VENUS STYLE K. Ontdek moderne elegantie met dit speciale zadel uit de Venus Style-lijn. Geniet van stabiliteit en bewegingsvrijheid dankzij de slim geplaatste, extra zachte wrongen. Deze nieuwe kussenvorm laat de schouders en trapeziusspier van het paard vrij om natuurlijk en comfortabel te bewegen. Voel een zacht zitcomfort voor een direct contactgevoel. Personaliseer het door gekleurde details. Win dit prachtige dressuurzadel t.w.v. €3.300.

Meer over het product

1x grote prijs

Quality time

Win quality time met je paard! Kies voor een strandvakantie, een leuke fotoshoot of een les van je favoriete instructeur. Deze te gekke prijs t.w.v. €1000 geeft jou de keuze. Geniet van de band die je hebt met je paard en beleef een geweldige ervaring, helemaal aangepast aan jouw wensen. Maak prachtige herinneringen en beleef onvergetelijke momenten met je trouwe paardenvriend.

1x grote prijs

Gratis Pavo voer

Verwen je paard met een jaar lang gratis Pavo paardenvoer! Win €1000 aan paardenvoer en stel zelf je assortiment samen. Wij helpen je bij het kiezen van de perfecte voeding voor jouw paard, gebaseerd op de unieke behoeften, zoals trainingsniveau, duur, intensiteit, leeftijd en gewicht. Of geef je paard een boost met onze Pavo supplementen. Jij beslist, jouw paard, en wij zorgen een heel jaar lang voor het beste Pavo voer. 

Meer over het product

Kwaliteitscontrole, omdat...

Kwaliteit is onze gewoonte

Voor het waarborgen van hoogwaardige paardenvoeding en kwaliteitscontrole bij Pavo zijn verschillende systemen nodig: GMP+ en SecureFeed. SecureFeed controleert grondstoffen en leveranciers op voedselveiligheid, waardoor risico's tijdig worden opgemerkt. GMP+, een internationaal kwaliteitssysteem, schrijft naleving van de voedselveiligheid voor en inspecties zien toe op de naleving ervan. De betrokkenheid van Pavo omvat ook de productie van 98% GMO-vrije producten, die voldoen aan strenge EU-voorwaarden. Waakzaam tegen doping worden stoffen zoals cacao in de productie vermeden. Veel controles op grondstoffen en eindproducten garanderen de hoogste kwaliteit van het voer, waardoor de veiligheid voor paarden, mensen en het milieu gewaarborgd is. Pavo's precisie en naleving van strenge normen maken ons voer betrouwbaar met een uitstekende kwaliteit.

Lees meer